Haberler

Kılıçdaroğlu, Burakcan Karamanoğlu'nun Babasını Aradı

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Okmeydanı'nda ölen Burakcan Karamanoğlunun babasını arayarak "Oğlunuz bizim oğlumuz, acınız bizim acımızdır." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu'na başsağlığı diledi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, partisinin Sakarya'daki mitinginin ardından Halil Karamanoğlu'nu arayarak, üzüntü ve başsağlığı dileklerini iletti.

"OĞLUNUZ BİZİM OĞLUMUZ"

Burak Can Karamanoğlu'nun ölümünden duyduğu büyük acıyı ve üzüntüyü dile getiren Kılıçdaroğlu, "Oğlunuz bizim oğlumuz, acınız bizim acımızdır. Burak Can'a rahmet, size, ailenize, yakınlarınıza ve Türkiye'ye başsağlığı diliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Burakcan Karamanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Burak Can Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

husoAnatoliafillo@arcor.de:

hey kilicdaroglu senin taseron örgutun oldurdu buraki giresunlu olupta sana oy veren namerttir serefsizdir

Yanıtla3314
Adembmw-m9-power@hotmail.de:

bu Adam Türkiyeyi bitirmek icin Avrupadan destekli Ermeni asilli bir Ajandir

Yanıtla2521
...hsn.ozd@hotmail.bom:

YANLIŞ , O ajan işini iyi yapamadığından kasetini çıkarıp, bunu onun yerine geçirmişler.Buda TÜY dikmiş..Bu onun ÇAKMASI

00
kapkaraahmetbaykara33@hotmail.com:

GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ AMAN UZAK OL SENDEN GELECEK HAYIR HİÇ GELMESİN..

Yanıtla2017
GURBETCischmit0043@live.at:

YAZIKLAR OLSUN SiZE HEM AGA BABALARINIZDAN ALDIGINIZ TALiMATLA MiLLETi SOKAGA DÖKÜP BiR BiRiNE YEDiRiYORSUNUZ UTANMAZ KALKMIS ACINIZ BiZiM ACIMIZ SENiN OGLUN BENiMDE OGLUM DiYORSuN EGER BU ÜLKEDE AHLAKSIZLIK VARSA YOLSUZLUK VARSA YAKIP YIKMAK KIRMAK DÖKMEK VARSA SiZ HEP iCiNDESiNiZ BU ORGANiZE iSLERiN AMA AZ KALDI 16 GÜN SONRA BU MiLLET SiZE BiR OSMANLI SAMARI VURACAKKi SANDIKTA FELEGiNiZ SASACAK KASETLE GELDiN KASETLE DEFOLUP GiDECEKSiN SENiN MEMLEKETiN DERSiMiDE BOMBALAYAN SENiN ZiHNIYETiNDENDi UNUTMA AYNI TAKIMIN OYUNCULARISINIZ MERHUM ADNAN MENDERESi YEDiNiZ AMA BU iS SECiM OLMAKTAN CIKTI TÜRKIYENiN GELiSMESi VE BiRLiGi MÜCADELESiNE DÖNDÜ SiZ iKiNCi LiGDE OYNAMAKDAN KURTAMAYACAKSINIZ MiLLETiN SiNiR UCLARIYLA OYNAMAYIN

Yanıtla2014
Kenanbmw-m3-power@hotmail.de:

polisimizin ailesini niye aramiyorsun,milleti doldurup ortaligi yakip yikiyorsun,ama sandikda gene elin bos dönecek,sen eniyisi bildigini yap Askeri darbeyle ugras,hükümeti anca öyle devirirsin

Yanıtla2013
AKDENİZLİeskidost1982@hotmail.com:

KARADENİZLİ OLUPTA BU DHKPC 'NİN KUMANDASI OLAN CHP'YE OY VERİRSENİZ BURAK KIYAMET GÜNÜ YAKANIZA YAPIŞIR.

Yanıtla1414
gizemcanan12@hotmail.com:

cumhuriyetin 89.yılındaa cchp liler demokratik özgürlükd diye bişey icat ettiier hadi hayırlı olsun

Yanıtla1213
gizemmedineyaman@windowslive.com:

bakalım seçimlerden sonrada arayabilecekmi

Yanıtla1012
Bygpbeyazity@yahoo.com:

ARAR ARAR SEN HİÇ MERAK ETME... Asıl başbakan arayabilecekmi onu bilemiyorum.

00
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title