Haberler

Kılıçdaroğlu, TRT'deki propaganda konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okudu: Benim karşıma çıkmaya cesaret edemez

Güncelleme:
Abone Ol

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TRT'deki propaganda konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okudu. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, sana devletin televizyonu TRT'den sesleniyorum; gel, çekinme. İkimiz de er meydanına çıkalım, devletin televizyonu TRT'de, senin istediğin gazetecilerin sorularını yanıtlayalım. sevgili halkım, Erdoğan benim karşıma çıkmaya cesaret edemez. Çünkü o da çok iyi biliyor ki; PKK ile masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten kendisidir." dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için TRT'de propaganda konuşmasını bugün yaptı. Kılıçdaroğlu, devlet televizyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okudu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Sevgili halkım, bugün çok değerli bir davet için karşınızdayım. 14 Mayıs geride kaldı. Millet seçimini yaptı ve ben sandıkta Erdoğan ile baş başa kaldım. Artık yalnızca o ve ben varız. Sakın yanlış düşünmeyin, o parti bu parti yok. Artık sandıkta birbirine taban tabana zıt iki farklı anlayış var. Şimdi tarafsızlığı ile dünyaya ün salmış TRT ekranlarından yüksek cesareti ile gönüllere taht kurmuş, bir kişiye sesleneceğim.

"İKİMİZDE ER MEYDANINA ÇIKALIM"

Erdoğan, sana devletin televizyonu TRT'den sesleniyorum; gel, çekinme. İkimiz de er meydanına çıkalım, devletin televizyonu TRT'de, senin istediğin gazetecilerin sorularını yanıtlayalım. İstersen halk da soru sorsun. Sen ki kendine reis dedirten, sen ki bir dünya lideri herhalde Bay Kemal'den çekinmezsin. E çık karşıma ve milletimiz, onun derdini bileni de o dertleri kimin çözebileceğini de bu vatanı kimin sevdiğini de görsün. Varsın, kararını versin.

"BU KONUŞMAYI MECBUR OLDUKLARI İÇİN YAYINLIYORLAR"

Sevgili halkım, Erdoğan benim karşıma çıkmaya cesaret edemez. Çünkü o da çok iyi biliyor ki; PKK ile masaya oturan, gizli saklı müzakereler yürüten kendisidir. Kahraman ordumuza kumpas kuranlara yol veren kendisidir. Bir milletin namusu olan ordunun kozmik odasını teröristlere açan kendisidir. 10 milyon düzensiz göçmeni, bile isteye vatanımıza sokan kendisidir. Yabancılara, el altından konut karşılığı vatandaşlık satan kendisidir. Milletin öz evladını, mülteciye çeviren bırak ev araba almayı, kira bile ödeyemeyecek duruma düşüren kendisidir. O biliyor da maalesef TRT'de bu gerçekleri sizlere göstermiyor. Bu konuşmayı, TRT istediği için değil; kanunen mecbur oldukları için yayınlıyorlar. Benim güzel halkım, görün, tanıyın, bu vatanı, bu milleti kimin sevdiğini bilin."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Gizli Saklı Trt PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Kemal ALBAYRAK:

açıkcası sizin karşınıza çıkacak olan zamanına yazık.

Yanıtla1029
Yasin Kara:

Çıkmışsin yenmiste yenmiş 12 seçimdir kaybeden Bu seçimde normal şartlarda fark atan ama Karşındaki yenilendi her seferinde biz yendik deyip yenilgisini kabul etmeyen koltuğa yapışan Biriyle neyi tartisacan adam son seçimde de CHP'nin 2 katı oy almış ama karşıdaki hala pişkin bunlar tartışılmaz

Yanıtla414
NAKRE:

Aslında 2 adayda canlı yayına çıksa ve karşılaşsalar çok iyi olur hatta son zamanlardaki en iyi karşılaşma olur

Yanıtla88
Ben Mehmet:

ER olanlar Er meydanına çıkabilir biri söylesin sevgili kılıçtarogluna

Yanıtla24
RDK 1903 :

Er meydanına Er kişiler çıkar . KK önce er nedemek onu öğren

Yanıtla24
Yasin Kara:

Çıkmışım yenmiste yenmiş Karşındaki yenilendi her seferinde biz yendik deyip yenilgisini kabul etmeyen koltuğa yapışan Biriyle neyi tartisacan adam son seçimde de CHP'nin 2 katı oy almış ama karşıdaki hala pişkin bunlar tartışılmaz

Yanıtla21
doğrucu:

Biz senin halkın değiliz...olmayacağız. Reis yıllardır karşında da sen hala hangi yüzle çıkıyorsun biz onu anlamadık :)

Yanıtla03
fatih:

Reis karşına çıkarsa kem küm edeceğini eminim seni tanıyan herkes bilir. Bir proje açıkla bir icraat yap sonra laf dalaşına girmeye çalış. Bu milletin duyduklarına değil gördüklerine oy veriyor.

Yanıtla02
Mutlu Mesut:

Hani bunun emireri imamoğlu diyordu ya; bir pazarcı esnaf ona pkk demiş diye kimse bana iftira atamaz dava açacağım, bunların dili ayrıştırıcı dil herkesi birbirine düşman etmeye çalışıyorlar, komşuyu komşuya, apartmanı apartmana vs vs diye... Aha buyrun zihniyetin başını dinleyin. Hangi lafı iftirasız, hangi cümlesi insaları birbiriyle barıştırıyor? Yok efendim trt bunu kanunen mecbur olduğu için yayınlıyormuş :) sanki kimse özgürce hiçbir mecrada konuşamıyor muş... gibi yapmalar falan :)))

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title