Haberler

Kilis - Maliye Bakanı Şimşek´Ten Şehit Ailesine Ziyaret

Abone Ol

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde Dün Gece Kalabalık Bir PKK'lı Terörist Grubun Düzenlediği Saldırıda Şehit Olan 4 Askerden Biri Olan Sarıyayla Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in (40) Kilis'teki Acılı Ailesine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dün gece kalabalık bir PKK'lı terörist grubun düzenlediği saldırıda şehit olan 4 askerden biri olan Sarıyayla Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in (40) Kilis'teki acılı ailesine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek taziye ziyaretinde bulundu.

Ankara'dan özel uçakla Gaziantep'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, karayolu ile geldiği Kilis'te, Kilis milletvekilleri Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu, Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ile birlikte şehidin ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Geniş güvenlik önlemleri altında Şehit Başçavuş için oluşturulan taziye çadırına gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, okunan Kuran-ı Kerim-i dinleyerek dua etti. Başbakanın talimatı ile özel uçakla geldiğini belirten Bakan Şimşek, "Hepimizin başı sağ olsun, şehidimizin ailesine Allah sabırlar versin. Her zaman şehidimizin ailesinin yanındayız" dedi.

Bir süre şehidin 14 yaşındaki oğlu Metinhan ile konuşan Şimşek, daha sonra Ankara'ya dönmek üzere cenaze evinden ayrıldı.

Görütü Dökümü:

- ------------------

Bakan Şimşek'in şehidin babasına başsağlığında bulunması

Bakan Şimşek'in taziye evinde Kuran -ı Kerimi-i dinlemesi

Bakan Şimşek'in dua etmesi

Bakan Şimşek'in şehidin oğluyla konuşması

Bakan Şimşek'in taziye evinden ayrılması

Haber-Kamera:Reşit ÇELEBİOĞLU / KİLİS,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title