Haberler

Kırıkkale'de DEAŞ Operasyonu: Yabancı Uyruklu Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı bir yabancı uyruklu şüpheli yakalandı. Aramada suç unsuru olabileceği değerlendirilen cep telefonu ve sim kartları ele geçirildi.

KIRIKKALE'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda düzenlenen operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen yabancı uyruklu M.Q.H.A.M. yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada içeriğinde suç unsuru bulundurulduğu düşünülen cep telefonu ve 2 sim kartı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Cep Telefonu Kırıkkale Politika Güvenlik 3-sayfa Güncel Hukuk Terör Güvenlik Terör Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title