Haberler

Kırıkkale - Memduh Bodur'Un Kardeşi: ´Ağabeyim Öldürülmedi,

Abone Ol

Kırıkkale'de Geçtiğimiz Perşembe Günü Uğradığı Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Hacılar Belde Belediye Başkanı Mhp'li Memduh Bodur'un Kardeşi Levent Bodur Yaptığı Açıklamada, Ağabeyinin Öldürülmediğini, Öldürtüldüğünü Söyledi. Daha Önce Valiliğe Başvurarak Tehdit Edildiğini, Koruma ve Silah Talep Ettiği de Ortaya Çıkan Memduh Bodur'un Kardeşi Levent Bodur Açıklamasında, Belediyede Çalışan Bülent Koyuncu'nun İşten Atılmadığını ve Yılık İzinde Bulunduğunu Söyledi.

Kırıkkale'de geçtiğimiz perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hacılar Belde Belediye Başkanı MHP'li Memduh Bodur'un kardeşi Levent Bodur yaptığı açıklamada, ağabeyinin öldürülmediğini, öldürtüldüğünü söyledi. Daha önce Valiliğe başvurarak tehdit edildiğini, koruma ve silah talep ettiği de ortaya çıkan Memduh Bodur'un kardeşi Levent Bodur açıklamasında, belediyede çalışan Bülent Koyuncu'nun işten atılmadığını ve yılık izinde bulunduğunu söyledi.

Memduh Bodur'un Hacılar'ın Altındaş mahallesinde bulunan evinin bahçesinde kardeşi Levent Bodur tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Levent Bodur burada yaptığı açıklamada, ôAğabeyimi öldüren Bülent Koyuncu halen Belediyede işçi olarak çalışıyor. Bu kişi Ankara'da çakallık yaparken ağabeyim işe aldı ve kendisi 70 günlük yıllık izine ayrılmıştı. Ayrıca ağabeyim hiç kimseyi işten çıkartacak kadar küçülmedi şimdiye kadar. Küçülmez de. Bunun bilinmesini isterim" dedi.

Levent Bodur, ağabeyinin 29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimlerde MHP adayı olarak üçüncü kez Belediye Başkanlığını kazanmasından sonra sürekli olarak muhalefet olan bazı kişiler tarafından tehdit edilidiğini de belirtirken, "2009'un Temmuz ayında yine ağabeyime tuzak kuruldu, bıçakla öldürülmek istendi. Ancak yakalanan zanlılar ne yazık ki zserbest bırakıldı. Belediyede çalışan Bülent Koyuncu ile aralarında bir husumet vardı, ancak büyütülecek kadar değildi. Bu kişi belediyede halen çalışırken, 4 yıldır kullanmadığı 70 günlük yıllık izninin kullandığı elimizdeki belgelerle tesbit ettik. Ağabeyimi resmen öldürmek için Bülent Koyuncu kiralık katil olarak tutulmuştur. Adalete güveniyoruz. Suçlular adalet önünde hesap vermelidir" dedi.

Levent Bodur açıklamasının devamında, ağabeyi Memduh Bodur'un 12 yıldır Hacılar Belediyesinde görev yaptığı süre içinde halkın sevgisini ve güvenini kazanmış bir kişi olduğunu da belirtirken, "Ama ne yazıkki hunharca öldürtülmüştür. Öldürüldüğü gece Hacılar'da havaya silah sıkılarak ağabeyimin ölümünu kutlamışlardır.

Öldürülen Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur'un 3 Şubat 2010 tarihinde Kırıkkale Valiliği'ne dilekçe ile müracaat ederek, tehdit edildiğini gerekçe gösterip, koruma talebinde bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title