Haberler

Kırım Türk İş Adamları Konseyi Kuruldu

Abone Ol

Kırım Türk İşadamları Konseyi, Simferopol'de yapılan törenle kuruldu.

Kırım Türk İşadamları Konseyi, Simferopol'de yapılan törenle kuruldu. Kırım Başbakan Yardımcısı Ruslan Balbek, Kırım Türk İş adamları Konseyi'nin faaliyetlerine, Bakanlar Kurulu olarak destek olacaklarını açıkladı.

Kırım Türk İşadamları Konseyi Kırım tarafı Genel Başkanı Rusbek Bisultanov olurken, Türkiye tarafı Başkanlığına İlter Sağırsoy getirildi. Kırım Türk İşadamları Konseyi Genel Müdürü olarak da, aynı zamanda Kırım Başbakanı Danışmanı olan Rustem Kamalov atandı.

Kırım Türk İşadamları Konseyi Türkiye Başkanı İlter Sağırsoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal yönü de olan çok önemli projeler hazırladık ve bunun uygulanması ve Kırım ekonomisine katkı sağlaması için hızlı hareket edeceğiz" dedi.

Kırım Türk İşadamları Konseyi Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Sönmez ise, bu oluşumun iki ülke arasındaki tarihi bağları yatırımlarla da geliştirip, daha da sağlamlaşmasına sebep olacağını söyledi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Simferopol Türkiye Türk İş Kırım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title