Haberler

Arkadaşını ziyarete giden kişi, girdiği nehirde boğularak can verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Kırşehir'in Kaman ilçesinde arkadaşını ziyarete gelen Cemil Özdemir, serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri'nde akıntıya kapılarak boğuldu. Olayın ardından ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda Özdemir'in cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Kırşehir'in Kaman ilçesindeki arkadaşını ziyarete gelen Cemil Özdemir (47), serinlemek için girdiği Kızılırmak Nehri'nde akıntıya kapılarak boğuldu.

Olay, dün öğle saatlerinde Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı İkizler köyünde meydana geldi. İddiaya göre; Kahramanmaraş'tan arkadaşını ziyarete gelen Cemil Özdemir, Kızılırmak Nehri'nde serinlemek istedi. Suya giren Özdemir, kısa bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

CANSIZ BEDENİNİ EKİPLER BULDU

Arkadaşının ihbarıyla olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu Özdemir'in cansız bedeni sudan çıkarıldı. Özdemir'in cansız bedeni otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Özdemir Kızılırmak Kırşehir Güncel Yaşam Sudan Kaman Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

1gerceklerinsesi:

Vay kardeşim nehirde yüzmek nedir

Yanıtla346
orhan eren:

can yelegi olmadan nehire- denize- gole girilmez. once guvenlik.

Yanıtla134
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title