Haberler

Kısıtlamayı ihlal eden sürücü, polislerin ateşini ölçmeye çalıştı

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'nın Karasu ilçesinde otomobiliyle kontrol noktasında durdurulan bir kişi, polis ekiplerinin aracının plakasının fotoğrafını çekmesine, "Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle uygulama yok" diyerek tepki gösterdi. Kimlik sorduğu polislerin ateşini ölçmeye de kalkan şahsa, maske ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden para cezası kesildi.

Sakarya'nın Karasu ilçesi Doğu Karadeniz Caddesi'nde sürücü Ergün D, yabancı plakalı otomobiliyle kontrol noktasında durduruldu.

"AVRUPA'NIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BİR UYGULAMA YOK"

Polis ekiplerinin aracının plakasının fotoğrafını çekmesine tepki gösteren Ergün D, "Ben yurt dışından geldim. Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle uygulama yok. Arabamın ve benim fotoğraflarımı çekemezsiniz. Bana da ceza yazamazsınız. Ben Türk vatandaşı değilim, isterseniz de yazın" dedi.

POLİSLERİN ATEŞİNİ ÖLÇMEYE ÇALIŞTI

Bir süre sonra araçtan aldığı ateş ölçer ile kontrol noktasındaki polislerin ateşini ölçmeye kalkan Ergün D, daha sonra polis ekiplerine kimlik sordu. Polisin, maske takmadığı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150 TL para cezası verdiği Ergün D, "3 bin 150 TL değil mi? Beni neden yoruyorsunuz? Faturamı verin de gideyim" dedi. İşlem yapıldıktan sonra Ergün D, aracına binerek uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karasu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Gürcan S.:

Al bir Gerizekalı daha . . .

Yanıtla29
MESUT:

Avrupaya giden ilk nesil imkansızlıklar zorluklar içinde orada tutunabilmişler de bu geriden gelen ikinci üçüncü kuşakta eğitimsizlik kültürsüzlük görgüsüzlük durumu genel olarak hakim

Yanıtla18
comol:

o hareketleri bahsettiğin yurtdışındaki polislere yapabilirmisin acep. . . Allah yardımcısı olsun polislerimizin

Yanıtla24
ömer turan:

o polis o adamı vurmalıydı. edepsiz adam. hem kısıtlama olduğu zaman arabanla gez hemde polisin ateşini öl öylemi.

Yanıtla42
İlker kosova:

Yok böyle bir şey hem yasağı dinlemeyeceksin hem maske takmayacaksın hem memura siz cahilsiniz Avrupa’da böyle bir uygulama yok deyip ateşini ölçmeye çalışacaksın. Yani neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Yanıtla41
ALP:

Vaktiyle Almanya''dan bi arkadaşımla muhabbetlerken konu iş güç mevzusuna gelince, ''valla burada hiç bir vasfın olmasa bile aç kalmazsın, ne mallar var iki lafı bir araya getiremeyip de Türkiye deki hayat standartının çok üzerinde yaşayan. '' demişti.

Yanıtla13
a:

polisin maske burunun altında ceza yazıldı mı cevap verin.

Yanıtla13
İlker kosova:

Yok artık, hem yasağı çiğneyip sokağa çıkacaksın hem maske takmayacaksın üstüne üste çıkmak için de Avrupa’da böyle bir uygulama yok deyip üsten bakacaksın yetmedi bir de absürt şekilde eline ateş ölçer alıp memur beylerin ateşine bakacaksın. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor be.

Yanıtla21
Akp:

Adam Avrupa vatandaşiysa 3000 lira vız gelir.hem turistlere sökmez ceza boşa yazmışlar

Yanıtla11
Haydar:

Yahu bazi insanlarin kafasinda bir farklilikmi var anlamadim. niye durmadan maskeleri burnunun altina iniyor?

Yanıtla01
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title