Haberler

Kitap Fuarı'nda Çocuklara Masal Atölyesi

Güncelleme:
Abone Ol

6. Kocaeli Kitap Fuarı'nda KOÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri, çocuklara yönelik Masal Atölyesi düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı'nda çocuklara Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından Masal Atölyesi düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Çelebi Öncü'nün nezaretinde yapılan atölyeye fuara gelen çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

ÇOCUKLAR MASALLARDA YER ALDI

Atölyeye katılan çocuklar, öncelikle masalda kullanmak için resimler yaptı. Masalları inşa eden çocuklar, resimleri yaparken çok keyif aldı. Düzenledikleri resimleri birleştirdikten sonra masal okumasına geçilen atölyede üniversite öğrencileri çocuklara masallar anlattı. Çocukların ortak çalışma, hayal güçlerini güçlendirmeye yönelik olarak yapılan atölyede, çocuklar hem eğlendi hem de kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

FUARDA ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Bu yıl 6.sı düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nda çocuklar için birçok etkinlik düzenlendi. Üniversite öğrencilerinin düzenlediği masal atölyesinin yanı sıra çocukların çok sevdiği Mine Sota ve Yalvaç Ural da fuar kapsamında çocuklarla buluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Çelebi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title