Haberler

Kız Çocuğunun Darbedilmesi Sonucu Ağır Yaralandığı İddiası

Abone Ol

Konya'da merdivenden düşmesi sonucu yaralandığı belirtilen 13 yaşındaki kız çocuğunun başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izine rastlandı Bilinci kapalı olan çocuğun gözaltına alı...

Konya'da merdivenden düştüğü belirtilen ve bilinci kapalı olan kız çocuğunun, ağabeyi tarafından başına oklavayla vurulması sonucu yaralandığı öne sürüldü.

Bozkır ilçesi Hamzalar beldesinde 11 gün önce hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Burçin S'nin, evlerindeki çanak anteni ayarlamak için çıktığı çatıdan inerken merdivenden, ayağının kayması sonucu düştüğü belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi beyin cerrahi yoğun bakım ünitesinde bilinci kapalı olan ve hayati tehlikesi bulunan Burçin S'nin yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Çocuğun başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izinin olması, ailenin de çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturma derinleştirildi. Jandarma ekipleri, V.S'nin (18) olay günü kavga ettiği kardeşi Burçin S'nin başına oklava ile vurduğunu tespit etti. V.S'nin jandarmadaki ifadesinde, şakalaşırken kardeşinin başına oklava ile vurduğunu söylediği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.S'nin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. - Konya

Kaynak: AA / Güncel

Hamzalar Bozkır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title