Haberler

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Heyeti TCG ANADOLU Geminde Gazileri Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve beraberindeki heyet, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında TCG ANADOLU gemisini ve gemideki gazileri ziyaret etti. Ziyarette KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız eşlik etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve beraberindeki heyet, TCG ANADOLU gemisini ve gemideki gazileri ziyaret etti.

MSB'den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, TCG ANADOLU çok maksatlı amfibi gemisini ve gemide bulunan gazileri ziyaret etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs Barış Harekatı Kadir Yıldız Diplomasi Politika Güncel Kıbrıs Tatar Diplomasi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title