Haberler

Kocaeli'de Dehşet! Dini Nikahlı Kocası, Oğlunun Gözü Önünde Vurarak Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

İzmit'te 43 yaşındaki genç kadın, 16 yaşındaki çocuğunun gözü önünde dini nikahlı kocası tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dini nikahlı kocası tarafından 16 yaşındaki oğlunun yanında vurulan MHP eski İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin hayatını kaybetti.

OĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi Aykar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanda yaşayan MHP eski İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin (43), henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı dini nikahlı eşi olduğu iddia edilen Duran G. ile evinde tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Duran G., tabancasını çıkartarak Serpil Ertekin'e 16 yaşındaki oğlunun yanında 4 defa art arda ateş ederek olay yerinden kaçtı.

KANLAR İÇERİSİNDE YATARKEN BULUNDU

Evden gelen sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serpil Ertekin'i kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Serpil Ertekin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

KAÇAN CANİ KOCA, YAKALANDI

Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Serpil Ertekin'in cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, polis ekipleri olay yerinden kaçan Duran G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından kısa süre sonra İzmit Yuvam Akarca mevkiinde Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanan Duran G., Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Emniyeti Yeşilova 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (336)

ŞEMSETTIN:

ADAMIN TIPINDE MEYMENET YOK BU KARI NESINE BAKMIS BU SIGIRIN

Yanıtla341
IVAN DIVANDAGOYAN:

DINI NIKAH BAHANE HAYAT SAHANE, VER MEHTERIIII !!!

Yanıtla520
dürbünlü:

Esas problemi kimse yazmıyor..!! ülkemizin ana proplemi:bu ülkede 95 yıldır dört dörtlük insan yetişmiyor,,suçlu içi boşaltılmış diyanettir..topluma hiçbir yararı olmayan bu kurum,hükümetten ayrı bagımsız ve partiler üstü saygın bir kurum olmadıkça bu ülke düzelmez.

Yanıtla223
ganyancının anası:

tüh tüh ben böyle zibidi evlatmı doğurdum.yetişin komşular.......

Yanıtla185
Dini nikah:

Bu saçmalık kaldırılmalı resmi evlilik kıymadan dini nikah kıyan imamlar tutuklanmalı

Yanıtla615
biri:

zaten yasak imam nikahı deniyor diye nikahı imamlar kıyıyor sanmayın kardeşim

02
misafir:

43 yaşında genç kadın. habere bak.

Yanıtla138
meltem:

genç tabi hemde hayatının baharında çok yazık Allah rahmet etsin vuranında belasını versin

38
bodrumlu:

kadın taş yalnız

Yanıtla138
Basri değirmenci:

Bu kadın bu tahta suratın nesine bakmış,, suratında meymenet yok.. yazık olmuş güzelim kadına Allah rahmet eylesin.. oğluna sabır versin.. Cinayetler çoğaldı, cinayete müebbet değil idam getirilmezi lazım.. Hem cinayet işleyenler iki defa düşünür, veya kendi canındanda olur.. kısasta hayat ver der dinimiz can alan canının alınması haktır..

Yanıtla020
Tüm 336 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title