Haberler

Kocaeli'de fabrika çalışanlarını rehin alan saldırganın son paylaşımları ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde uluslararası bir şirkete ait fabrikada işçiler rehin alan iki kişiden birinin kimliği belli oldu. Kimliği belli olan saldırganın alçı, boya, sıva ve bina dekorasyonu işleri yapan İbrahim Y. olduğu öğrenildi. Saldırganın son paylaşımında ise "Bu saatten sonra sevdiklerimin yapacağı tek şey benim için Filistin'e dua ettikleri gibi dua etmektir." ifadeleri dikkat çekti.

Kocaeli'de bir şirkete ait fabrikanın ana binasını basan 2 kişinin içeridekileri rehin almasıyla ilgili rehine krizi devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Saldırganlardan birinin kimliği tespit edilirken, sosyal medyadan yaptığı son paylaşım da ortaya çıktı. Saldırganlardan birinin alçı, boya, sıva ve bina dekorasyonu işleri yapan İbrahim Y. olduğu ve paylaşımında "Bu saatten sonra sevdiklerimin yapacağı tek şey benim için Filistin'e dua ettikleri gibi dua etmektir." dediği öğrenildi.

Kocaeli'nin Gebze'de ilçesinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren uluslararası bir firmaya ait fabrikada, 7 kişinin silah ve üzerinde bombayı andıran düzenekle 2 kişi tarafından rehin alınmasıyla ilgili kriz devam ediyor.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

SALDIRGANIN PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

Çalışanları rehin alan saldırganlardan birinin alçı, boya, sıva ve bina dekorasyonu işleri yapan İbrahim Y. olduğu öğrenildi. İbrahim Y.'nin sosyal medya paylaşımları da ortaya çıktı. Saldırganın paylaşımında, "Bu saatten sonra sevdiklerimin yapacağı tek şey benim için Filistin'e dua ettikleri gibi dua etmektir." ifadeleri dikkat çekti.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ NEDENİYLE FABRİKAYI BASMIŞLAR

Rehine krizi nedeniyle fabrika önünde özel harekat polisleri konuşlandı. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Şüphelilerin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldığı ortaya çıktı.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

"ÜZERİMDE BOMBA VAR"

Üzerinde bomba olduğunu öne süren şüphelilerden birinin, fabrika duvarına "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı yazdığı önünde poz verdiği görüldü. Şahısların fabrikaya çitlerden atlayarak girdiği de iddialar arasında bulunuyor.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

Elinde tabanca bulunan şüphelinin "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görüldü. Saldırgan şahısları ikna çalışmaları sürerken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgeye geldi.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

REHİNE KRİZİ GÖLGESİNDE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Öte yandan rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine fabrika çalışanlarından birinin doğum günü kutlaması yapıldı.

Kocaeli'de fabrika saldırganının paylaşımları ortaya çıktı

Daha önceden alınan pastaya koyulan mumlar üflenirken, arkadaşları doğum günü olan personeli kutladı. Videoda rehinelerin sağlık durumlarının da iyi olduğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Filistin Kocaeli Gebze Saldırı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title