Haberler

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 400 Gram Skunk Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin 4 ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. 1 kişi tutuklandı.

KOCAELİ'nin 4 ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda, tereyağına emdirilmiş 400 gram skunkun da bulunduğu değişik tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında, 26 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İzmit, Başiskele, Gebze ve Kartepe ilçelerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kilo 659 gram kubar esrar, 228 gram sentetik kannabinoid, 400 gram tereyağına emdirilmiş skunk ile 354 gram skunk, 7 gram metamfetamin ve 7 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Toplam 10 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 7 kişi ifadelerinin ardından, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Uyuşturucu Operasyon Güvenlik Jandarma Kocaeli 3-sayfa Sağlık Güncel Polis Hukuk Güvenlik Uyuşturucu Yerel Haberler Polis Hukuk 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title