Haberler

Kocaeli'nde Okullara 1 Günlük Kar Tatili

Abone Ol

Kocaeli Valiliği, yoğun kar yağışının beklenmesi nedeniyle il genelinde anaokulları ile ilk, ve orta öğretim eğitim veren okullarda eğitime bugün için ara verdi.

Kocaeli Valiliği, yoğun kar yağışının beklenmesi nedeniyle il genelinde anaokulları ile ilk, ve orta öğretim eğitim veren okullarda eğitime bugün için ara verdi. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü de bugün kar tatili yapılacağını ve sınavların iptal edildiğini duyurdu.

Sabah saatlerinden itibaren başlaması beklenen kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini artırarak devam edeceğinin tahmin edilmesi nedeniyle Kocaeli Valiliği ilk ve orta öğretim eğitimi veren okulların tatil edildiğini duyuruldu. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü de, Twitter hesabı üzerinden "Meteorolojik uyarılar doğrultusunda, mağduriyete meydan vermemek amacıyla 06.01.2015 tarihinde KOÜ de eğitime 1 gün ara verilecektir" açıklaması yaptı. Tüm birimleri kapsayan tatil kararı ardından iptal edilen sınavların ne zaman yapılacağı konusunda önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağı belirtildi. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title