Haberler

"Koğuş Akademisi" Sinema Filmi'nin Oyuncuları, Türkiye'yi Dolaşıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Kelebek Film'in yapımcılığını üstlendiği, "Koğuş Akademisi" sinema filmi 17 Mayıs'ta vizyona girdi.

Vizyona girer girmez bir çok ilde sinema severlerle buluşarak, imza günlerine katılmak üzere Türkiye'yi dolaşmaya başladılar. Geçtiğimiz Cumartesi-Pazar Bursa ve Kütahyalı sinema severlerle buluşan oyuncular, gittikleri şehirlerde "çok iyi karşılandıklarını, kendilerine gösterilen yakınlık ve ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını" dile getirdiler. "Koğuş Akademisi" oyuncuları önümüzdeki günlerde ise Trabzon, Aydın, Antalya ve Kayseri ile Türkiye'yi dolaşmaya devam edecekler.

Tolga Baş'ın yönetmenliğini yaptığı, Yücel Öztürk'ün senaryosunu yazdığı filmde Çetin Altay, Erdal Tosun, Umut Oğuz, Turgut Tunçalp, Arzu Yanardağ, Yasemin Öztürk, Salih Kalyon, Ender Gülçiçek, Levent Aykul isimli oyuncular yer alıyor. Erkan Can, Pascal Nauma, Mehmet Özgür ve Cesur Doğan ise filmde konuk oyuncu olarak yer alıyorlar.

Filmin konusu ise, ortak bir payda sebebiyle yakalanarak hapishaneye giren, aynı koğuşta yer alan sempatik karakterlerin kendine has özelliklerinin ve hikayelerinin anlatıldığı özgün ve eğlenceli bir film.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title