Haberler

Konserde Şehitler Anıldı

Abone Ol

Marmaris İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde, sahne alan Mustafa Yıldızdoğan'ın konserinde 3 bin 500 kişi Türk bayrağı ile Açıkhava Gösteri Merkezi'ni doldurup 13 şehit için saygı duruşunda bulundu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde, 'Kültür ve Sanat Günleri' etkinlikleri kapsamında sahne alan Mustafa Yıldızdoğan'ın konserinde 3 bin 500 kişi Türk bayrağı ile Açıkhava Gösteri Merkezi'ni doldurup 13 şehit için saygı duruşunda bulundu.

Marmaris İlçesi'ne bağlı Beldibi Beldesi'nde düzenlenen 'Kültür ve Sanat Günleri' etkinlikleri kapsamında sahne alan Mustafa Yıldızdoğan konserine katılan yaklaşık 3 bin 500 kişi, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde şehit olan 13 asker için İstiklal Marşı okuyup ve saygı duruşunda bulundu, sonrasında 'Şehitler Ölmez, vatan bölünmez' sloganlarıyla konser alanını inletti.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı konserde iki saat sahnede kalan Yıldızdoğan'ın duygu dolu şarkıları sık sık 'Bu kan yerde kalmayacak', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganlarıyla kesildi. Türk bayrağı ile Açıkhava Gösteri Merkezi'ni dolduran izleyicilerine seslenen Yıldızdoğan, 'Türk doğduk, Türk öleceğiz' dedi.

Bu sözler üzerine sahneye çıkan Beldibi Belediye Başkanı MHP'li İdris İspirli de "Türk olarak doğduk, Türkçe düşündük, Türkçe yaşadık ve Türk olarak öleceğiz" diye konuştu. Binlerce izleyici yapılan konuşma sonrası terörü lanetledi. - Muğla / Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kültür Sanat Politika Güncel Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title