Haberler

Konsoloslukta Yardım Etkinliği

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara Kiwanis Kulübü, Çocukların Eğitimi İçin Alman Büyükelçiliği Bahçesinde Yardım Etkinliği Düzenledi. Etkinlikte Yeni Türkü, Konser Verdi.

Ankara Kiwanis Kulübü, çocukların eğitimi için Alman Büyükelçiliği bahçesinde yardım etkinliği düzenledi. Etkinlikte Yeni Türkü, konser verdi.

ÇOCUKLARA yönelik eğitim projelerine destek sağlamak amacıyla yardım etkinlikleri düzenleyen Ankara Kiwanis Kulübü, geçtiğimiz günlerde Almanya Büyükelçiliği’nde konser verdi. Etkinliğe Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz ve müsteşar Pascal Hektor ev sahipliği yaptı. Çok sayıda kulüp üyesi ve yardımseverin katıldığı etkinlik, kokteyl ve ardından gerçekleşen sinevizyon gösterisiyle başladı. Ankara Flamenko Derneği’nin gösteri yaptığı gecede, sevilen grup Yeni Türkü konser verdi. Grup şarkılarıyla dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

Sadece çocukların eğitimi için

Kulüp Başkanı Aydın Kolat, çocukların çağdaş ortamda yetişmelerini sağlayacak hizmetler yaptıklarını söyledi. Milli eğitime katkıda bulunduklarını ifade eden Kolat, uluslararası bir kuruluş olduklarını ve toplanan yardımların sadece çocukların eğitimi için kullanıldığını anlattı. Okullarda göz taraması gibi aktiviteler gerçekleştirdiklerini dile getiren Kolat, geçtiğimiz yıl Hacettepe Hastanesi’nde Çocuk Hastane Okulu kurduklarını belirtti. Kolat, katkılarından dolayı Büyükelçi Eckart Cuntz, Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve Flamenko Ankara Derneği’ne katkılarından dolayı çiçek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title