Haberler

Konteyner Gemisiyle Uzakdoğu'ya Lüks Yat Sevkiyatı

Abone Ol

Bursa’nın Orhangazi ilçesinden karayolu ile Tekirdağ’a getirilen lüks yatlar, Uzakdoğu’ya gönderilmek üzere Tekirdağ’da Asyaport Limanı’nda Panama Bandıralı 14 bin 500 konteyner kapasiteli MSC DEILLA isimli gemiye büyük bir titizlikle yüklendi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinden karayolu ile Tekirdağ'a getirilen lüks yatlar, Uzakdoğu'ya gönderilmek üzere Tekirdağ'da Asyaport Limanı'nda Panama Bandıralı 14 bin 500 konteyner kapasiteli MSC DEILLA isimli gemiye büyük bir titizlikle yüklendi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinden Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Barbaros mahallesindeki Asyaport limanına getirilen lüks yatlar, büyük hassasiyetle konteyner gemisine yüklendi. Yükleme sırasında lüks yatlara zarar gelmemesi için liman görevlileri hummalı ve hassas bir çalışma yürüttü.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Asyaport Limanı İşletme Müdürü Kadir Uzun, "Asyaport olarak, getirdiğimiz büyük gemilere bugün Türkiye'de üretilen mega yatların yüklemesine başladık. Bugün mega yat yüklemesini Uzakdoğu'ya yapıyoruz. Bununla ilgili operasyon sürecinde, bundan sonraki süreçte de bu yüklemelerimiz devam edecek. Bu yüklemelerle ilgili özel ekipmanlarımızı da bünyemizde bulundurarak bu hizmeti vermeye başladık. Bu sektörde yapılabilecek tüm hizmetin kalitesi, güvenliği özellikle yatların yükleme ve tahliyesinde zarar vermeden indirilmesi konusunda gerekli önlemlerimizi de alarak faaliyetlerimize başladık" dedi.

Üretimi Türkiye'de yapılan lüks yatların, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Quingdao şehrine gönderileceği bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title