Haberler

Konya'da Direksiyon Başında Dalgınlık Can Aldı

Abone Ol

Konya'da, 62 yaşındaki Durmuş Oktay, Almanya'dan gelen kızı ve torunlarını havaalanından aldıktan sonra otomobille evlerine gitmek üzere iken direksiyon başında bir an dalgınlığı sonucu, kontrolden çıkan otomobil takla attı.

Konya'da, 62 yaşındaki Durmuş Oktay, Almanya'dan gelen kızı ve torunlarını havaalanından aldıktan sonra otomobille evlerine gitmek üzere iken direksiyon başında bir an dalgınlığı sonucu, kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada sürücü ve iki torunu yaralandı, kızıda yaşamını yitirdi.

Almanya'nın Berlin kentinde oturan işçi emeklisi Durmuş Oktay, yaklaşık bir hafta önce tatil için memleketi Ereğli'ye geldi. Bugünde Berlin'den gelen 33 yaşındaki kızı Meryem Boztaş ile torunları 10 yaşındaki Ebrar Boztaş ve 5 yaşındaki Hülya Boztaş'ı karşılamak için Konya Havaalanı'na gitti. Oktay, kızı ve torunlarını aldıktan 42 V 6480 plakalı otomobille Ereğli'ye gitmek üzere yola çıktı. Kazadan yaklaşık 10 dakika önce iddiaya göre, havanın sıcaklığından ve uykusunun gelmesinden dolayı, bir dinlenme tesisine girerek elini ve yüzünü yıkadı. Daha sonra yoluna devam etti. Oktay, saat 14.30 sıralarında Karapınar- Ereğli karayolunun 32'nci kilometresine geldiğinde biran dalgınlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada, Meryem Boztaş, yaşamını yitirirken, Durmuş Oktay ile torunları Ebrar ve Hülya Boztaş, yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Atilla ATMACA- Mehmet OKUYUCU EREĞLİ- KONYA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title