Haberler

Konya Ereğli Otomobil ile Tır Çarpıştı 5 Yaralı Otomobil ile Tır Çarpıştı 5 Yaralı

Abone Ol

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Konya-Adana karayolu Karaman kavşağında meydana geldi. Lütfi Öztürk(34) yönetimindeki 42 V 4438 plakalı otomobil, kavşakta Turgay İşsemin'in(36) kullandığı 20 VE 373 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Lütfi Öztürk, eşi Anakız Öztürk(34), çocukları Salih Ahmet Öztürk(6) ve Kemal Öztürk (9) ile annesi Döndü Öztürk (60) yaralandı. Araç içinde sıkışan Anakız Öztürk itfaiye ve sağlık görevlilerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Tır şoförü Turgay İşsemin ise kazayı yara almadan kurtuldu. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lütfi Öztürk Politika Güncel Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title