Haberler

Konya - Evden Kaçan 15 Yaşındaki Genç, 5 Saat Sonra Jandarma Tarafından Bulundu

Abone Ol

Evden kaçan 15 yaşındaki genç, 5 saat sonra jandarma tarafından bulunduKONYA'nın Hadim İlçesi'nde intihar etmek için evden kaçtığı ileri sürülen 15 yaşındaki S.Y., jandarma tarafından yapılan arama sonucu yaklaşık 5 saat sonra bulundu.

Evden kaçan 15 yaşındaki genç, 5 saat sonra jandarma tarafından bulundu

KONYA'nın Hadim İlçesi'nde intihar etmek için evden kaçtığı ileri sürülen 15 yaşındaki S.Y., jandarma tarafından yapılan arama sonucu yaklaşık 5 saat sonra bulundu.

Açıköğretim Lisesi örencisi S.Y., iddiaya göre intihar edeceğini söyleyip, sabah saatlerinde evden ayrıldı. Bunun üzerine eşinden daha önce boşanan ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan işsiz babası Ramazan Y., durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları arama sonucu S.Y. Hadim İlçe merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yoldan geçen araçlara otostop çekmek isterken bulundu.

'Ölmek istiyorum' diyerek jandarmanın aracının kaputuna başını vurmak isteyen S.Y., olay yerine çağrılan babası Ramazan Y. tarafından sakinleştirilmek istendi. Epilepsi hastası olan S.Y., baygınlık geçirmesi sonucu çağrılan ambulansla Hadim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan S.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hadim 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title