Haberler

Köpeğe cinsel saldırıda bulunan sanığa 1 yıl 2 ay hapis cezası

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da arkadaşının kendisine emanet ettiği köpeğe cinsel saldırıda bulunup, ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Volkan Uzun, 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Uzun olay sonrasında gözaltına alınıp nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından serbest bırakılmıştı.

Volkan Uzun, 2020 yılının Temmuz ayında cenazeye katılmak için şehir dışına çıkan arkadaşının kendisine emanet bıraktığı köpeğe cinsel saldırıda bulunup, ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uzun, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından serbest bırakıldı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Uzun, "Köpeği eziyet ederek veya tecavüz ederek öldürmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

1 YIL 2 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Uzun hakkında 'sahipli mala zarar verme' suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ankara 40'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına sanık katılmadı. Mahkeme heyeti, Volkan Uzun'un 'sahipli mala zarar verme' suçunu işlediğine hükmederek, 1 yıl 2 ay hapis cezası verilmesine karar verdi. Cezada erteleme uygulanmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Serkan Aygun:

Adalete bak yine ahirete kaldı

Yanıtla11463
Erkan Can :

sahipli mal dediği bir canlı,sahipsiz olsa ceza da almayacak muhtemelen. bu tarz bir pisliğin toplum içinde ne işi var,nasıl bir kanun bu adamı normal insanların arasına salıyor ?????

Yanıtla5408
Zeynep Demirbilek:

KANUN NİZAM DÜZEN KALMADI. ADALET DEYİP ADALETİ BİTİRDİLER, KALKINMA DEYİP MİLLETİN ÜÇ KURUŞUNU DA HİÇ ETTİLER. GÖRÜN ARTIK TÜRKİYENİN NE HALE GELDİĞİNİ

33
The Nomad:

Bayrağa yazıktır, bu fazlalıkla resmi paylaşılamaz

Yanıtla-26383
Turgut Aydın:

Böyle lekeli adamların yanında benim temiz bayrağımıda lanse etmeyinnn

Yanıtla2391
Orcun Yazicioglu:

iranda olsa sallandırırlardı ipte. hakkıda oydu zaten.

Yanıtla2101
erman genç :

Bu kadar öylemi vay bee,,, ne kolay bu adi suçun bedeli 5 yıldan az ise zaten yatmıyor

Yanıtla098
Güray Dilli :

İki yıldan az...

Yanıtla377
vatandaş rıza:

100 tl para cezasına cevirirler onuda

Yanıtla377
Ece Aksoy:

İşin İçinde Sapkınlık Sapıklık İğrençlik Var Başta Bir Can Var Normal Cansız Eşya Olsa Bile Bu Tiplerin Dışarda Ne İşi Var Bugün Sesi Çıkmayan Bi Canlıya Bunu Yapan Yarın Bi Çocuğa Yapmayacağın Bir Garantisi Var Mı Şaşırdık Mı Hayır

Yanıtla030
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title