Haberler

Korsan Gösteride Oğlu Vurulan Babanın PKK İsyanı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da PKK'nın yaptığı korsan gösteride yaralanan gencin babası, "Oğlumu ve motosikletini yakmakla tehdit edip gösteriye götürdüler. Allah için artık yeter" diye isyan etti.

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada yaralanan gencin babası Mehmet Baysal, "Oğlumu ve motosikletini yakmakla tehdit edip gösteriye götürdüler. Bizim onlarla işimiz olmaz. Mahallede sokağa çıkamaz olduk, Allah için artık yeter" diyerek PKK'ya isyan etti.

PKK YANDAŞLARI YOL KESTİ, ATEŞ YAKTI

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Gülbahçesi Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları yol kesip ateş yaktı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Polis, olay yerine giderek gösteriye katılanları önce yolu açması için uyardı. Ancak PKK yandaşları el yapımı bomba, hava fişek, ve taş atarak karşılık verince polis de tazyikli su ve biber gazlı müdahale etti. Daha sonra grup içinden polise silahla ateş açıldı. Bunun üzerine polis de ateş açarak grubu karşılık verdi.


YARALILARDAN BİRİ ASKERDEN GELİP GÖSTERİYE KATILMIŞ

Bu arada grupta bulunan Zekeriya Baysal ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Polis, yaralılar için ambulans çağırıp hastanelere kaldırdı. Yaralılardan ismi öğrenilemeyen şahsın askerden izinli olarak geldiği ve korsan gösteriye katıldığı belirlendi. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edilerek Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilip burada ifadeleri alındı.

YAKMAKLA TEHDİT EDİP ZORLA GÖTÜRMÜŞLER

Yaralılardan Zekeriya Baysal, ifadesinde mobilyacı yanında çalıştığını işe giderken korsan gösteri yapan şahısların yanına gelip gösteriye katılmak için kendisini tehdit ettiğini katılmak istemeyince de motosikleti ve kendisini yakmakla tehdit ederek zorla götürdüklerini söyledi. Zanlılar ifadesinin ardından bugün adli tıp birimine sağlık kontrolüne götürüldü. Bacağından yaralı Baysal, babasının yardımı ile polis aracından indirip adli tıpa götürdü. Sağlık kontrolünden sonra da güçlükle polis aracına getirdi.


BABA İSYAN ETTİ: BIKTIK YETER ARTIK, ALLAH İÇİN YETER!

Baba, oğlunun bu durumuna isyan ederek, "Bunu zorla götürmüş 20 kişi, yolda önünü kesip motordan aşağıya indirmişler. İndirdikten sonra motorun depo kapağını açarak benzin çıkarmışlar. 'Sen bizimle gelmezsen hem seni öldürürüz hem de motoru yakarız' demişler. Ne silahı, işten geliyor oğlum, PKK zorla götürmüş. Gülbahçesi'nde oturuyoruz biz Arap'ız, bizi herkes biliyor. Bizim dosyalarımızı çıkarsınlar, dedemin dedesinin bir şeyi çıkarsa hepimizi yaksınlar. Biz bu olaylardan bıktık, bıktık yeter. Allah için yeter, Allah için. Bu cenazeler her gün, her gün 20-30, kişi yazık değil mi ya. Günah arkadaş günah mahallemizde huzur kalmadı. Artık dışarı çıkamıyoruz. Dün 8 kişi sokak, sokak geziyorlar milletin ziline basıyorlar. Yardım edin diyerek para istiyor PKK'lılar. Bıktık artık biz bunlardan" dedi.

Daha sonra iki zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Baysal Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

FYJ:

INADINA HDP

Yanıtla6019
KESKİN:

SENİ ERMENİ

328
kürt konuşuyor:

Size yemin ediyorum bunların ne kürtlükle ne özerlikle ne hakla nede halkla uzaktan yakından alakası yok bunların tek derdi Türkiyeyi bölmek büyümesini engellemek ama bunu yaparkende avrupadan maddi ve manevi destek alıyorlar yoksa bunları yapacak kapasite ve akıl bunlarda ne gezer TC olmassa bizi bir sinek gibi ezerler yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

Yanıtla434
Muss isviçre:

Doğrudur ben isviçrede biliyorum her kürt çalışandan 500 frank gerillaya yardım diye haraç alıyorlar aylık

Yanıtla325
Almanci:

Evt aynen... Almanyada da yapiliyor bu...

18
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title