Haberler

KOSGEB Müdürü Özdemir BESOB'ta

Abone Ol

Konya'dan Balıkesir'de yeni göreve atanan KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir Balıkesir Esnaf Odaları Birliğine iadeyi ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette esnaf teşkilatının KOSGEB ilgili konulara değinildi. Müdür İsmail Özdemir'in Türkiye genelinde 17 il'de görev yaptığı son olarak Muş ve Burdur'da KOSGEB kurulmasında görev aldığı öğrenildi. Müdür Özdemir Türkiye genelinde aynı anda pek çok yerde KOSGEB açılınca personel sıkıntısı ortaya çıktığını vurgulayarak bir çok il'de sadece müdür bulunduğunu ancak personel sayısında sıkıntı olduğunu belirtti.

Müdür Özdemir "Bu yıl KOSGEB'te bütçenin tamamının kullanılması bekleniyor. Bakanlıkların ayrılması ise bize fazla etkilemedi. Balıkesir'de 9 bin kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Balıkesir kredilerde Türkiye genelinde ilk onda girmekte. İş geliştirme de kadınlarda yüzde 70 Erkeklerde yüzde 60 kadar hibe desteği var" dedi.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel de yaptığı konuşmada "Kurumlar arası münasebetlerde biraz daha serbest ve sık görüşmek lazım. Her zaman olduğu gibi bundan böyle de BESOB olarak ilişkilerimiz sıcak tutmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönem BESOB ile KOSGEB arasında oldukça verimli bir işbirliği yaşadık. Biz esnaf teşkilatı olarak KOESGEB'e her türlü desteği bu dönemde de vermeye hazırız. Müdürümüze yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum" dedi.

Besob Başkanı Mesut Aşanel, Başkan yardımcılar Necdet Erkan, Kazım Avcı, yönetim kurulu üyesi Fehmi Erdem ve Genel sekreter Hüseyin Saran ziyarette bulunarak yeni müdüre başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title