Haberler

Köylülerin Köprü Eylemi

Abone Ol

Köylüler köprü yapılması için eylem düzenledi.

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Çaltıözü, Alaçat, Kabaağaç, Güneşli ve Girmeler köyü sakinleri , Esen Çayı’na köprü yapılması için eylem düzenledi.Esen Çayı’nın iki yakasında toplanan köylüler bidondan sal yaparak karşı tarafa geçti.

Salla karşıya geçen Özcan Dalamanlı , yaptıklarını tehlikeli olduğu söylerken , Güneşli Köyü Muhtarı Ali Kavaklıküse, 9 köyün köprü için dilekçeyle Fethiye Kaymakamlığı’na başvurduğunu belirtti.

Yapılacak köprüden 10 köyün faydalanacağını belirten Çobanlar Köyü Muhtarı Cemal Akça , “Kabaağaç’tan tutun Çobanlar, Çaltıözü ile karşıdaki köylerden Güneşli, Girmeler, Yaka, Bağlıağaç, Düğer gibi köyleri birbirine bağlayan bir köprü olacaktır. Karşıdaki arazi sahipleri yol geçsin diye imza verdi. Resmi yol olmadığı içi bu güne kadar köprü yapılamadı.”dedi.

Esen Çayı’nın batı yakasında bulunan köylüler ise diğer yakada bulunan arazilerine gidebilmek için 15- 20 kilometre dolaştıklarını ifade ederek, yetkililerden yardım istedi.

CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ekibiyle birlikte çayın batı yakasına gelerek köylüleri dinledi.

MURAT YALÇIN-MURAT YALÇIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydikemer Güneşli Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title