Haberler

Küçük Ev'in Laura'sı Amerikan Kongresi'ne Adaylığını Koydu

Güncelleme:
Abone Ol

Televizyonların siyah beyaz olduğu dönemde TRT dizisi 'Küçük Ev'in ortanca kızı Laura'yı canlandıran Melissa Gilbert, Amerikan Kongresi'ne adaylığını koyduğunu açıkladı.

Televizyonların siyah beyaz olduğu dönemde TRT'nin sevilen dizisi 'Küçük Ev'in ortanca kızı Laura'yı canlandıran Melissa Gilbert, Amerikan Kongresi'ne adaylığını koyduğunu açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Bir zamanlar Laura rolüyle Türk izleyicinin gönülünde taht kuran ve bugün 51 yaşında olan Melissa Gilbert, Kongre'ye Michigan Eyaleti'nden aday olduğunu Twitter hesabından duyurdu. Unutulmayan sanatçı Twitter'da Amerikan Kongresi'ne Michigan'ın sekizinci seçim bölgesinden adaylığımı açıklamaktan sevinç duyuyorum. Lütfen benim işçi aileleri için yapacağım mücadelede destekleyin diye yazdı.

SUÇLAMALARDA BULUNDU

Melissa Gilbert (Laura İngalls) hayranları Demokratlar'dan adaylığını koymasından mutlu olurken, rakibi Cumhuriyetçiler'den Mike Bishop ise doğal olarak pek mutlu olmadı. Bishop'un sözcüsü, Melissa Gilbert'e karşı hemen atağa geçerek, vergi kaçakçısı suçlamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melissa Gilbert Michigan Twitter Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

SAKARYALI SUAT:

O dönemlerde bende 16 yaşlarındaydım ve küçük evin büyük kızı sarışına hastaydım.

Yanıtla01
):

desene bu sapıklık küçüklükten geliyor

01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title