Haberler

Küçük kıza şantaj yapıldığı iddia edilen videoyu yayınlayan 18 yaşındaki şahıs gözaltında

Güncelleme:
Abone Ol

Discord platformunda kimlik bilgileri ele geçirilen küçük bir kızın şantaja uğradığı ve aşağılatıcı eylemlerde bulunmaya zorlandığı öne sürüldü. İnfial yaratan görüntülerin kurgu olduğu ortaya çıkarken harekete geçen emniyet kız çocuğunun tehdit ve şantaja maruz kaldığı sözde görüntüleri, halkı yanıltıcı şekilde internet üzerinden yayınlayan ve dezenformasyon yapan T.D. isimli 18 yaşındaki şahsı gözaltına aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir çocuğun sosyal medyadaki Discord isimli program üzerinden tehdit edildiğine dair paylaşılan videodaki görüntülerin incelendiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, 'E.N.B. adlı çocuğun "tehdit ve şantaja maruz kaldığı" sözde görüntüleri, "Halkı yanıltıcı şekilde internet üzerinden yayınlayan ve dezenformasyon" yapan T.D. adlı 18 yaşındaki şahıs ise Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gözaltına alınmıştır.' dedi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA VAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklaması şöyle; "Siber Daire Başkanlığımız bir kız çocuğunun sosyal medyadaki "Bir Program" üzerinden tehdit edildiğine dair paylaşılan videodaki görüntüleri incelemiştir. Yapılan incelemede videonun kurgu olduğu belirlenmiştir. İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, E.N.B. adlı çocuğu adresinde muhafaza altına alınmıştır. İfade işlemleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından gerçekleştirilecektir.

"ALGI ÇALIŞMALARINA KARŞI BİR KEZ DAHA UYARMAK İSTİYORUM"

E.N.B. adlı çocuğun "tehdit ve şantaja maruz kaldığı" sözde görüntüleri, "Halkı yanıltıcı şekilde internet üzerinden yayınlayan ve dezenformasyon" yapan T.D. adlı 18 yaşındaki şahıs ise Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Aziz Milletimizi sosyal medya üzerinden yapılan provokatif paylaşımlara, algı çalışmalarına karşı bir kez daha uyarmak istiyorum.

"PAYLAŞIM YAPANLARI TEK TEK YAKALAYACAĞIZ"

Siber devriyelerimiz, sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlarda bulunan, algı çalışması yürüten, halkımız arasında kin ve düşmanlık tohumları ekmeye çalışanların her an ensesindedir. Bu tür paylaşım yapanları tek tek yakalayacağız!"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Dezenformasyon Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

JokerAllame:

ergenler öyle can sıkıcı ki ülkenin geldiği kalan gençlere bak rezillik

Yanıtla1182
Emir Güler:

BU TÜR İNSANLARI ARTIK OTURTUN YAĞLI KAZIKLARINA.....

Yanıtla3132
Cengiz Tüzüner:

Bu lanet gençlik gelmesin artık. Fotosentezle yaşayan ot gibi bir nesil geliyor. Bunlara çanak tutan SANAL MEDYA ve UYGULAMALAR işin en can alıcı kısmı. Oksijen israfları sanalı iyi yönde kullanamıyorsanız bari beyinsizliginizi ve mallığını ortaya dökmeyin. Fotosenteze devam.

Yanıtla299
Volkan Cetin:

Bu genç kızları Ana babası hiçmi kontrol etmiyor bu çocuklar neden bu hale geldi Aile ler Evlatlarınıza sahip çıkın ortalık puşt dolu

Yanıtla284
İbrahim Demirel:

300 kırbaçla mum gibi olacaktır. Konak meydanında vurun kırbaça, işini gücünü bakmaya devam edecektir bu saatten sonra.

Yanıtla570
bagıran adam:

Pic

Yanıtla264
Goethegitme:

Ergen uyandın mı gerçek dünyaya kelepçe yiyince

Yanıtla164
Ahmet null:

Şımarık klavye kafalar

Yanıtla157
salih 1989:

Gözaltına alındı da ne oldu Ülke bitmiştir artık kimse düzeltemez Yasalar adalet sadece sıradan vatandaşa işliyor Yakında herkes ülkeden nefret eder hale gelecek lanet olsun böyle düzene

Yanıtla1228
Murat Celik:

vefa ve Özcan Özcan'ın kız kardeşleri bunlar

Yanıtla1420
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title