Haberler

CHP'li belediye başkanı darp iddiasıyla tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı.

CHP'Lİ İSİMLER ADLİYEYE GELDİ

Dönmez, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, partililer, bazı belediye personelleri de adliyeye geldi.

NE OLMUŞTU?

Önceki gün hastaneye kaldırılan ve belediyeden ihale alan bir firmanın yetkilileri oldukları öğrenilen M.U. ve H.D, mesai saatinin ardından davet üzerine Kula Belediyesine gittiklerini, burada Başkan Dönmez'in makam odasında darbedildiklerini öne sürerek polise başvurmuş, şikayet üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, belediye personeli M.O.A. ile R.G'yi gözaltına almış, adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanmıştı.

Hastanede tedavisi süren 2 kişinin iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez de dün akşam gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Hikmet Dönmez Politika Güncel Kula Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Nuri Aga:

Bir X partisinin belediye başkanı olsa tutuksuz yargılanırdı kanımca...

Yanıtla204143
mehmet arif inci:

Seni darp etseydi aynı şeyleri söyler miydin ?

44173
Sebahattin Yakar:

tutuklamak için mana arıyorlar adalet bitmiş artkk

Yanıtla19983
Ahmet karabulut:

Yok devenin nalı

33124
ali tartan:

Sebahattin sen nasıl olmasını isterdin sipariş ver

2192
HAKAN YAĞIZ:

tutuklamazsada adalet bitmiştir diyedektin.

02
Cemalettin Doğan:

Darpla adam tutuklanıyorsa. Dışarda kimse kalmaz. Başka birşey varsa onu bilmem. Başka partiden olsaydı. Aynı şekilde olurmuydu.onu da Sorgulamak lazım adalet bir gün herkese lazım olur

Yanıtla9267
Ne Demeli:

Memlekette adam bıçaklanır adli kontrol şartı ile serbest bırakılır buna yok diyen var mı aranızda gerisini herkesin yorumuna bırakıyorum... Amma başka bir şey var ise işin içinde onu da bilmek lazım.

Yanıtla4375
Harbi Vatandaş:

Ne Demeli:Eğer Hukuk hakında ceza kanunları hakkında birzcık bilgin olsaydı böyle saçmalamazdın aradaki farkı ben sana söylüyeyim birisi münferit bir olay diğeri ise makamını kullanarak suça teşvik ve suç işlemek mesela herhangi bir suçu normal vatandaş işlediğinde farklı ceza alır devlet memuruysa helede makamı ve mekviki varsa arkasında belli bir güç varsa o insan çok daha fazla ceza alır bilmeden konuşma aynı zamanda azmettirici.

2752
Murat Celik:

bak kardeşim olması gereken Buydu işte Demek ki şikayetlerimiz işe yarıyor devletimizden Allah razı olsun

Yanıtla3269
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title