Haberler

Kültür Sanat Camiası Tyb İftarında

Abone Ol

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin düzenlediği iftar programı Topkapı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi'nin düzenlediği iftar programı Topkapı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

İftar programına TYB İstanbul Şubesi üyeleri ile kültür sanat camiasından önemli isimler iştirak etti. Mustafa Miyasoğlu'nun vefatı dolayısıyla bir konuşma yapan TYB İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Doğan, şunları söyledi: 'Büyük Doğu mücadelesini kavramış, Büyük Doğu mücadelesinde yazan ve eser veren TYB üyesi bir arkadaşımızı kaybettik. 50 yıla yakın bir zamanda eserleriyle tanınan bir sanatçı, yakın dostumdu. Mübarek Ramazan'da öbür aleme göç etmesi derin manalar taşımaktadır. Cenab-ı Hakk'a hamdolsun. Mü'min olarak gitti. Rahmetin yağdığı güzel bir ayda ve yağmurlu bir günde vefat etti."

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da iftar yemeğinde yaptığı konuşmada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bıyıklı, konuşmasında TYB'nin geçmişte olduğu gibi gelecekte de kültür sanatta yüz akı çalışmalara imza atacağının müjdesini verdi.

Gecenin hatırası olarak davetlilere Mahmut Bıyıklı ve Bahtiyar Aslan'ın hazırladığı "Sezai Karakoç'u Anlamak" isimli kitap hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title