Haberler

Katliam Gibi Kaza! Hafriyat Kamyonu, Aynı Aileden 3 Kişiyi Yok Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da hafriyat kamyonunun çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyon şoförü her yerde aranıyor.

Şanlurfa'nın Halfeti ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonunun çarptığı otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kamyon şoförü kaza sonrası aracıyla kaçtı.

KAMYON ŞOFÖRÜ KAÇTI

Kaza, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Dutluca Mahallesi'nde meydana geldi. Rıdvan E. yönetimindeki 27 BK 073 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, Yusuf Asil yönetimindeki 63 AAG 615 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Asil ile yanındaki Mehmet, Naile, Sibel ve Elif Su Asil (1) yaralandı. Kamyon şoförü aracıyla kaçarken, ihbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Katliam Gibi Kaza! Hafriyat Kamyonu, Aynı Aileden 3 Kişiyi Yok Etti

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Araçtan çıkarılan yaralılar, Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Yusuf, Mehmet ve Elif Su Asil, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Katliam Gibi Kaza! Hafriyat Kamyonu, Aynı Aileden 3 Kişiyi Yok Etti

ŞOFÖR HER YERDE ARANIYOR

Jandarma ekipleri, kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dutluca Mahallesi Şanlıurfa Halfeti 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

ŞAPKACI:

MERSİNDE MİNÜBÜSLERDEDE '' ALLAH KORUSUN '' YAZIYOR AMA NE KURAL TANIYORLAR NE AHLAK NEDE ALLAH KORKULARI VAR. BENDE DİYORUM Kİ ALLAH SİZDEN DİĞERLERİNİ KORUSUN SİZİ DEĞİL.

Yanıtla022
ERENDERDİÇOK:

Allah rahmet eylesin kaza neticede fakat bazı insan faktörleri yani etkenleride kazaları adeta katliam boyutuna taşıyor sürücünün kayıplara karışması muhtemel ihtimalleri düşündürüyor alkol uyuma olayın şokuylada kaçmış olabilir pek çok ihtimaller sözkonusu umarım insanca bir adım atar kayıp sürücü teslim olur . Üzüldüm bir aile bir yuva söndü gitti :(

Yanıtla09
Mavikurt:

Komyoncular araçlarını çok tehlikeli kullanıyor. Bana bir şey olmaz anlayışı ile otomobilleri takmıyorlar.

Yanıtla06
HOCA:

Katliam

Yanıtla02
Adınızı Yazın:

KORKMUŞTUR ADAM YADA KAFASI GÜZEL

Yanıtla02
İsmail karaköy:

Hafriyat kamyonları her şehirde Azrail gibi hareket etmekteler. Zaman zaman yollarda denk geldiğiniz olmuştur sorumsuz olduklarını hemen anlarsınız, burda Devletinde büyük ihmali vardır, bunlar belirli zamanda çalışmalılar ve güzergahları mutlaka çok sıkı kontrol altına alınmalıdır. Özellikle firma yetkilileri mutlaka cezalı işleme dahil edilmelidirler yıksa bu korkunç kazalar hep devam edecektir. . . . .

Yanıtla02
selim:

Bu kamyon bu arabayı nasıl bu hale getirebildi ? Bu araba kartondan mı yapıldı ?

Yanıtla00
esesli:

araba toros kaportası tenekeden ınce saglam deyil fakat kamyona ferrrari vursa ezılır markanın faydası olmaz kamton tırlar demır yığını

Yanıtla00
baba vanga:

. Allah korusun yazıyormuş kamyonda . .

Yanıtla00
asd:

işlerini allaha bırakmışlar ne fren balatalarını kontrol ettirmişler nede lastikleri nede insan canına değer vermişler

11
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title