Haberler

Kumtel, Çözüm Ortaklarıyla Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Kumtel, İstanbul'daki bayi ve dağıtıcıları ile bir araya geldi.

Isıtıcı sektöründe Türkiye'nin en büyük üreticisi olan Kumtel, İstanbul'daki bayi ve dağıtıcılarıyla biraraya geldi. Yeni ürünlerin tanıtıldığı toplantıda, kışı en verimli ve en güvenli ısıtma yöntemleriyle geçirmenin yolları konuşuldu.

Kumtel, İstanbul'daki 50 çözüm ortağıyla Florya'daki Beyti Restaurant'da buluştu. Toplantıya, Avrupa ve Anadolu yakasında özellikle ev ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren çeşitli alışveriş merkezleri ve perakende noktalarının yetkilileri katıldı.

Kumtel, çözüm ortaklarını son sektörel uygulamalar ve ısıtma teknolojisindeki gelişmelerle ilgili bilgilendirirken, bu kış tüketicilerle buluşan "Mobile İnfrared Serisi" ve "Şömine İnfrared" gibi yeni ürünler hakkında bilgi verdi.

En güvenli elektrikli ısıtıcıları sunuyor

Toplantıya katılan Kumtel Genel Koordinatörü Münir Öztaş, verimli ve tasarruflu ısınmanın yanı sıra güvenli ısınmanın çok önemli olduğunu söyledi. Öztaş, "Keyifle ısınırken, insanın içi de huzurlu olmalı. Biz Kumtel olarak, verimli ısınma sunmanın yanı sıra devrilme emniyeti, alarm uygulamaları ya da yanmayı engelleyen kablolarıyla ısınma güvenliğini en üst düzeye taşımış ürünlerimizle tüketicilerimizin karşısına çıkıyoruz" açıklamasını yaptı. Öztaş, bütün uluslararası standartlara uyan, pazardaki en güvenilir ürünleri sunduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Kumtel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title