Haberler

Kurbanlıklar Sahiplerine Zor Anlar Yaşattı

Abone Ol

Şanlıurfa'da kurbanlıklar sahiplerine zor anlar yaşattı- Kentte sahiplerinin elinden kaçan ve kamyonetten indirilemeyen büyükbaş kurbanlıklar, uyuşturucu iğne vurularak sakinleştirildiŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da sahiplerinin elinden kaçan ve kamyonetten indirilemeyen büyükbaş kurbanlıklar, uyuşturucu iğne vurularak sakinleştirildi.

Şanlıurfa'da kurbanlıklar sahiplerine zor anlar yaşattı- Kentte sahiplerinin elinden kaçan ve kamyonetten indirilemeyen büyükbaş kurbanlıklar, uyuşturucu iğne vurularak sakinleştirildiŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da sahiplerinin elinden kaçan ve kamyonetten indirilemeyen büyükbaş kurbanlıklar, uyuşturucu iğne vurularak sakinleştirildi. Yenişehir Mahallesi'nde kesime götürdüğü kurbanlık boğası kaçan Resul Doğan, kurbanlığı kendi imkanlarıyla yakalayamayınca durumu Büyükşehir Belediyesine haber verdi.Mimarsinan Mahallesi'ne kadar kaçan kurbanlığı bir sokakta sıkıştıran kurban yakalama timi, hayvanı sakinleştirici iğneyle etkisiz hale getirerek sahibine teslim etti.Yenişehir Mahallesi'ndeki kesim yerinden kaçan bir boğa da PTT Başmüdürlüğünün bahçesine girdi. Kurban yakalama timlerince iğneyle sakinleştirilen kurbanlık, sahiplerince bahçeden çıkarılarak kesime götürüldü. Hayvan pazarından aldığı boğayı kamyonetle Veyselkarani Mahallesi'ndeki kesim yerine getiren İbrahim Aslan, huysuzlanan boğayı araçtan indiremeyince kurban timine haber verdi.Olay yerine gelen ekipler, kamyonet içerisindeki hayvanı uyuşturucu iğneyle sakinleştirerek, araçtan inmesini sağladı. -

Kaynak: AA / Güncel

Resul Doğan Yenişehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title