Haberler

Arkasında "Katil" yazan otomobil, 15-16 yaşlarındaki 2 kardeşin canını aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kütahya'da 10 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayan 16 yaşındaki Mine ve 15 yaşındaki Melike Kurt kardeşler, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı duyarak gelen kız kardeşlerin babası Arif ve annesi Dilek Gürcan ise birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğulurken, otomobilin arkasındaki Killer 777 (katil) yazısı ise dikkat çekti.

Kütahya'da üst geçidi kullanmayan Mine ve Melike Kurt kardeşler, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazayı duyan aile ise birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Otomobilin arkasına yapıştırılan etiket ise tüyler ürpertti.

ANNE VE BABALARININ YANINA GİDİYORLARDI

Kaza, gece saatlerinde Kütahya- Eskişehir karayolu Çiniciler Çarşısı önünde meydana geldi. Fuar alanında hediyelik eşya standı açan üvey babası Mesut Gürcan ve annesi Dilek Gürcan'ın yanına giden Melike ve Mine Kurt, yaklaşık 10 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayıp, yolun karşısına geçmek istedi.

Arkasında 'Katil' yazan otomobil, 15-16 yaşlarındaki 2 kardeşin canını aldı

Bu sırada Samet Sadıç yönetimindeki otomobil, kız kardeşlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Mine ve Melike Kurt kardeşlerin hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü Sadıç, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Arkasında 'Katil' yazan otomobil, 15-16 yaşlarındaki 2 kardeşin canını aldı

EVLATLARINI KAYBEDEN AİLENİN FERYADI

Kaza ölen Mine ve Melike Kurt'un babası Arif Kurt ve eski eşi Dilek Gürcan ise acı haberi duyarak kaza yerine geldi. Kazanın ardından biri yol ortasında, diğeri ise savrularak refüje düşen kızlarını görünce sinir krizi geçirirken, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Mine ve Melike Kurt'un cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Arkasında 'Katil' yazan otomobil, 15-16 yaşlarındaki 2 kardeşin canını aldı

OTOMOBİLİN ARKASINDA "KILLER" YAZIYOR

Öte yandan yolun karşısına geçmek isteyen Mine ve Melike Kurt'a çarparak ölümüne neden olan sürücü Samet Sadıç'ın kullandığı otomobilin arkasındaki Killer 777(katil)yazısı ise dikkat çekti. Soruşturma sürüyor.

Arkasında 'Katil' yazan otomobil, 15-16 yaşlarındaki 2 kardeşin canını aldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Otomobil Kütahya Güncel Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

Mert Kafkas Sahin:

Çok iyi olmuş. Kaç kişiyi öldürmeden kendisi gitmiş

Yanıtla2996
Sana ne adimdan:

haberi okumadan yorum yapmak....ne bileyim....

031
Kadir Okutan:

Kendisi ölmemiş ki.

023
Bahri Şen:

haberi tekrar okumanı tavsiye ederim.

018
süleyman kahraman:

Haberi doğru okuduğuna eminmisin

013
Nilay Durmaz:

Üst geçidi kullanmaları gerekirdi evet ama orası şehir içi. Her an karşına yaya çıkabilir bir hayvan çıkabilir çocuk yola atlayabilir. Hız kurallarına riayet edilmediği sürece kaza kaçınılmaz olur. Aracın hâline bakılırsa aşırı süratli olduğu ortada. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin çok zor.

Yanıtla8277
İbrahim Kaplan:

bilip bilmeden yorum yazıyonuz orası şehir dışı karayolu üstü sallamayın

123
Nur Zo:

Şehir içinde kimbilir kaç ile gidiyordu

Yanıtla3218
Prens Kâmil :

Hiç şaşırtmadı, ne kadar sıkıntılı tip varsa bu marka aracı tercih ediyor. İlginç ama rastlantısal değil..

211
İbrahim Kaplan:

orası şehir dışı sallamayın hemen bilip bilmeden

73
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title