Haberler

Lacivert Şarkılar Onlar İçin De Söylenmeli

Abone Ol

Ülkemizde ilk ve tek olması sebebiyle önemli bir çalışma.

Yalova'nın güçlü sesi Aliço, engellileri evinde ziyaret ediyor, onlara saz arkadaşlarıyla birlikte konser veriyor. Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'nin organize ettiği çalışma, Türkiye'de ilk kez gerçekleştiriliyor.

Yalova sahnelerinin güçlü sesi, usta müzisyen Ali Çolakoğlu (Aliço), Yeni Yaşam Engelliler Derneği'nin organize ettiği Türkiye'de ilk ve tek olarak gösterilen sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alıyor. Engellileri saz arkadaşlarıyla birlikte evinde ziyaret eden Aliço, onlarla Türk Sanat Müziği'nin güzel eserlerini seslendiriyor ve eğlenmelerini sağlıyor. Bu tür sosyal projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Aliço, ünlü ve çok kazanan sahne sanatçıların da sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaları gerektiğini, yaptıkları çalışmanın ünlü seslere de mesaj niteliğini taşıdığını söyledi.

"HAYAT BİR SAHNE, ALDANMAMAK GEREKİR"

Rengarenk gazete sayfalarını, renkli ekranları süsleyenleri 'insanlığını kaybetmeyenler kulübü' kurmaya davet eden Aliço, "Ben bir müzisyenim ve sanatçıyım. 'İnsanım ve vicdani olarak toplumumuza nasıl hizmet edebilirim' düşüncesiyle 'ülkemizde ilk ve tek sosyal sorumluluk projesini' gerçekleştirmek için saz arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Salı günleri; yaşlılarımızı, engelli çocuklarımızı ve ailelerini evlerinde ziyaret ediyor ve lacivert şarkılarımızla onlara moral ve destek olmaya çalışıyoruz.

Ziyaretine gittiğimiz evlerde yaşadıklarımız ve gördüğümüz mutluluk tablosu, insanların gözlerindeki aydınlık, yüreklerindeki azim tamamen hayatımızı gözden geçirmemize etken oluyor. Bu yüzden benliğimizden ytaşıyoruz işteleri kaldırdık. Diyoruz ki; geliniz, sancılanan yürekler olmasın, solmasın, soldurmayalım. Bu vesile ile gittiğim evlerde misafirperliğini eksik etmeyen ailelerimize , projenin içinde olan Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı sayın Murat Arslanhan ve yönetim kurulu üyelerine ve saz arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Belirtmek istediğim ilk ve tek olması sebebiyle, çok önemli olan bu proje çalışması özellikle sahneden ekmek kazanan, bir gecede milyarları kazanan ünlü sanatçılarımıza bir mesajdır...

Tüm sanat camiasına diyorum ki; bir yandan rengerank gazete sayfalarını süslerken hep beraber 'insanlığını kaybetmeyenler kulübünü kuralım.' Bunu yüksek sesle haykırmak isterdim. Bu projeye katılmak ve katkı sağlamak isteyenler olursa da, kapımız ve kapılarımız herkese açıktır. Hayat bir sahne, aldanmamak gerekir. Çünkü yaşananlar gerçek..." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Çolakoğlu Türkiye Güncel Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title