Haberler

Laz Vampir Tirakula'nın İstanbul Galasına Cottonbox Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Yerli ve orijinal bir vampir karakterini sinemaseverlerle buluşturan Laz Vampir Tirakula filminin İstanbul galası Trump Towers'ta yapıldı.

Birçok ünlü ismin katıldığı gecede, filmin başrollerinden Wilma Elles ve tüm oyuncular konuklarla tek tek ilgilendi. Ev tekstilinin öncü markası Cottonbox'ın ürün sponsoru olduğu filmin ikinci galası da çekimlerin yapıldığı Trabzon'da gerçekleşecek.

Fantastik ve sürükleyici bir hikayeye sahip yerli komedi Laz Vampir Tirakula, Trump Towers'ta ünlüler geçidiyle İstanbul galasını gerçekleştirdi. Dizinin tüm oyuncuları ve ünlü simaların katıldığı gecede film öncesinde geleneksel Karadeniz horonu yapan ünlüler ilginç görüntülere sahne oldu. Koyu renk saçları ve şıklığıyla ilgi odağı olan Wilma Elles, konuklarla tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Levent Sülün, Meral Kaplan, Tuğba Melis Türk, Ebru Kaymakçı ve Seymen Aydın gibi ünlü oyuncuların bulunduğu filmin yönetmenliğini Metin Koç ile Ulaş Zeybek üstleniyor.

Laz Vampir Tirakula'nın ürün sponsoru Cottonbox…

Trabzon'da gerçekleşen Laz Vampir Tirakula filminin ev tekstili ürün sponsoru olan Cottonbox, birbirinden şık desenleriyle sahnelerde yerini alıyor. En ileri teknoloji kullanılarak yüzde yüz pamuk ipliğinden üretilen Cottonbox nevresim takımları farklı temalarıyla modern, etnik ya da klasik farklı stillere uygun takımlar sunuyor. Her tarzdan ve çizgiden ürünlerin bulunabileceği 2013 Sonbahar / Kış koleksiyonu, odalarda yenilik ve kalite isteyenlerin tercihi oluyor…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Wilma Elles İstanbul Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title