Haberler

Leke 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leke 3. Son Bölümde Neler Oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Leke 3. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizi sonrasında 4. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Leke 3. bölümde Cem ve Yasemin birbirlerinden etkileniyor. Peki Leke 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Leke 3. son bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizisi Leke dün akşam ekranlara geldi. Takipçileri tarafından ilgiyle izlenen dizinin 3. bölümünün ardından "Leke 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusu dizi takipçileri tarafından internette aranmaya başladı.Can ve Yasemin'in birbirinden etkilendiği Leke 3. son bölümde Birkan kıskançlığından deliye döndü. Peki Leke 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Leke son bölümde neler oldu?

LEKE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin çiçeği burnunda olan Leke 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman sitemizden ulaşabilirsiniz.

LEKE 3. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin, kendisiyle buluşmak isteyip ama görüşmeye gelmeyen Cem'e çok kızdı. Cem'in annesiyle ilgili yaşadığı travmalar, Yasemin'e karşı adım atmasına engel oldu. Murat'a artık Cem'le görüşmeyeceklerini söyleyen Yasemin, küçük çocuğun iyice hırçınlaşmasına sebep oldu. Ablasının Cem'e karşı böyle bir tavır almasını kabul etmeyen Murat ise Cem'e mektup yazar. Yasemin ve Cem, Murat'ın yazdığı mektup sayesinde tekrar bir araya geldi. Yasemin'e karşı kendisini affettirmeyi başaran Cem, Yasemin'e aşık olduğundan artık emin oldu.

Leke 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Leke 3. Son Bölümde Neler Oldu?

Murat'ın da ısrarıyla Yasemin ve Cem, birbirlerinden oldukça etkilenmeye başladı. Cem'in, Murat'ı çok sevdiğini gören Yasemin de duygularına karşı gelmedi ve Cem'le birlikte vakit geçirmekten hoşlanmaya başladı. Fakat Yasemin'i takip eden ve gizlice genç kızı izleyen Birkan, Cem'e iyice öfkelendi. Bir diğer taraftan tekneye yapılan baskına dair dosya tekrar açıldı. Arda tekrar gözaltına alındı. Bu durumu öğrenen Cem, kardeşinin hatalarını kapatmak yerine kendisine dost olarak görünen aslında arkasından planlar yapan Mehmet'e karşı her şeyi açık oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title