Haberler

    Levent Yüksel, Kuruçeşme Açıkhavada Unutulmaz Bir Konser Verdi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Levent Yüksel, hareketli ve duygusal parçalarıyla seyircileri coşturduğu Kuruçeşme Açıkhava konserinde büyük beğeni topladı. Ünlü sanatçıya 3 bin kişilik Kuruçeşme Açıkhava korosu da eşlik etti. Konser, seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam etti ve 'Onursuz Olmasın Aşk' şarkısıyla sonlandı.

    Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği sahnesinde 90'lı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran Levent Yüksel, performansı ile büyük beğeni topladı.

    Yaklaşık 2.5 kaldığı sahnesinde bir an olsun düşmeyen temposuyla adeta devleşen ünlü sanatçıya, Üç bin kişiden oluşan Kuruçeşme Açıkhava korosu eşlik etti.

    Kuruçeşme Açıkhavada Levent Yüksel şarkıları yankılandı

    'Bu Gece Son' adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde 'Onursuz Olmasın Aşk'I söyleyerek performansını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

    Kuruçeşme Açıkhavada Levent Yüksel şarkıları yankılandı

    Kaynak: Magazinkolik / Güncel

    Levent Yüksel Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title