Haberler

Kayıp Leyla'yı Arama Çalışmalarının 15. Gününde Köydeki Tüm Kuyular Boşaltıldı!

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nda kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla için arama çalışmaları 15. gününde devam ederken köyde bulunan tüm kuyular vidanjörle boşaltıldı.

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü ailesiyle gittiği Bezirhane köyünde kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'i bulmak için arama kurtarma çalışmalarında 15'inci güne girildi. Köyde birçok yeri defalarca arayan ekipler bugün de tüm kuyuları vidanjörle boşalttı.

BAYRAM GÜNÜ KAYBOLAN KIZ 15 GÜNDÜR ARANIYOR

Ağrı'da ailesiyle birlikte bayramlaşmak için gittiği Bezirhane köyünde 15 dakika içerisinde ortadan kaybolan minik Leyla için köy ve çevresinde arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Çalışmalarda 15'inci güne girilirken Leyla'ya dair hiçbir ize rastlanamadı.

DERELER, KÖPRÜ ALTLARINDA BULUNAMAYINCA EKİP 2 GRUBA AYRILDI

Kızlarının kaçırıldığını düşünen aile Leyla'dan gelecek güzel haberi bekliyor. Sabah saatlerinde çalışmalarına başlayan Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma ekibi, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, Kızılay ve UMKE ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam etti. İlk olarak dere kenarları, köprü altları ve sazlık alanları arayan ekipler sonuca ulaşamayınca daha sonra ikiye ayrıldı.

KUYULAR VİDANJÖRLE BOŞALTILDI

Bir ekip tarım arazilerinde arama yaparken, AFAD ve Kızılay ekipleri köyde bulunan tüm kuyuları Ağrı Belediyesine ait vidanjörle boşalttı. Ekipler boşaltılan kuyularda kürek ve dirgenlerle Leyla'yı aradı.

Kuyulardan da bir ize rastlamayan ekipler daha sonra metruk evler, tandırlık ve ahırları 'Mavi' isimli köpekle aradı ancak herhangi bir sonuç elde edilemedi. Leyla'yı bulmak için yoğun çaba sarf eden ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Bezirhane Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

ADA:

Allahım biryerden hayırlı bir haber gönderde aileninde bizimde yüreğimize su serp

Yanıtla017
VATANDAŞ:

ALLAHIM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ŞU KÜÇÜK YAVRUDAN HAYIRLI BİR HABER VER YARABBİM:(( ANNESİNE BABASINA KAVUŞTUR. ACISINI GÖSTERME. AMİN

Yanıtla016
MURAT YAĞMUR:

AMİN

00
karadeniz53:

BENİM AKLIMA KORKTUĞUM ÜÇ ŞEY GELİYOR VELAKİN YAZMAK ZORUNDAYIM. YAVRUMUZU EĞER KAÇIRILDIYSA. ORGAN MAFYASI. DİLENCİ MAFYASI. ÇOCUK TACİZCİSİ. BU ARADA AKRABALARDA OLABİLİR. BU MÜBAREK GÜNDE DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM. İNANIYORUM Kİ. EVLADIMIZ SAĞ SALİM ORTAYA ÇIKACAKTIR. RABBİMİN MUCİZELERİ ÇOKTUR. RABBİMDEN UMUT KESİLMEZ. YARAB LEYLA EVLADIMIZI AİLESİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞTUR. AİLESİN SEVİNDİR. BAYRAM ETTİR ALLAHIM. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER. ALLAHIM.

Yanıtla015
cennet kuşu annesi:

allahın verdiğini alması katlanılır bir durum ben de evladımı kaybettim. . . Ama kayıp çok zor ya da evladınızın hunharca katledilmesi. . . rabbim aileye sabır versin çok ümitli olmasam da inşaallah güzel haberler alsınlar . . . evlat acısı gibi acı yokmuş. . .

Yanıtla113
İNSAN:

BAŞIN SAĞOLSUN ABLAM SENİN MELEĞİN UÇMUŞ AMA BU GÜZELLER GÜZELİ MELEK BULUNUR İNŞALLAH.

03
Deniz:

Minicik kiz, hafizamana yerlestin ikide bir gözler önüne geliyor. Kim bilir ne acilar cekmistir, kim bilir hangi sapigin elinde. Korkuyorum ki bunun arkasinda aile yakinlarindan biri cikacak. köy yeri burasi ve istanbul degil. Yani yakin birileri arkasinda bu olayin. . Insallah yaniliyorum. Insallah bulurlar getirirler kizi. Allah hic kimseye yasatmasin, hic kimsenin basina getirmesin. . .

Yanıtla013
HACI ABUZER:

Çok zor bir durum evlat acısı yüce rabbimiz kimseye yaşatmasın. . çok zor. . inşallah bir şekilde bulunur

Yanıtla011
berk:

kendi sulalesinden bir cani karakterli kaçırmıştır

Yanıtla29
dost:

bence aile şaibeli . köye gelır gelmez 15 dakıka ıcınde kayboldu dıyorlar. ya cocuga kendı koylerınde daha gelmeden bişey yapıp ortadan yok etmıs olamazlarmı. hedef sasırtmak ıcın mısafırlıge gıdıp orada kayboldu havası yaratıyor olmasınlar. insanlar cıg sut emmıs hersey beklenır. ki dılerım degıldır allah yardımcıları olsun cok zor. evlat acısı baskadır.

Yanıtla55
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title