Haberler

'Lezzet Yarışı' Home TV'de Başlıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Anthony Bourdain, Nigella Lawson, Ludo Lefebvre ve Brian Malarkey gibi ünlü şeflerin jüriliğini yaptığı 'Lezzet Yarışı' Home TV'de başlıyor.

Türkiye'nin ilk yemek, dekorasyon ve yaşam kanalı Home TV'de marifetli ve deneyimli şeflerin kıyasıya yarışacağı bir yarışma programı başlıyor. İngiltere'nin yemek dünyasına armağanı Nigella Lawson ile Home TV izleyicisinin yakından tanıdığı Amerikalı ünlü şef ve gezgin gurme Anthony Bourdain'ın jüriliğinde olduğu 'Lezzet Yarışı' 5 Aralık'ta başlıyor. Bu iki ünlü şefe jürilik görevinde deneyimli Fransız şef Ludo Lefebvre ve Top Chef yarışmasında kendisini kanıtlayan Brian Malarkey eşlik ediyor.

'Lezzet Yarışı'nda jüri üyeleri bir grup amatör ve profesyonel şef arasından kendi takımlarını oluşturuyor. Bu yarışmacıların çeşitli temalara göre hazırladıkları yemekleri, kimin hazırladığını bilmeden tadarak puanlama yapan jüriler eleme yaparak kendilerine dört kişiden oluşan bir takım kuruyor. Jürinin akıl hocalığı yaptıkları yarışmacılar diğerleri ile yarışmaya devam ediyor ve hazırladıkları yemeklerin performansına göre elemeye gidiyorlar.

'Lezzet Yarışı'nda ünlü şefler de programa konuk jüri olarak misafir edilip, yarışmacıların onların deneyimlerinden de yararlanmaları sağlanıyor. 'Lezzet Yarışı' 5 Aralık'tan itibaren her Perşembe 18.00'da Home TV ekranlarında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anthony Bourdain Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title