Haberler

Lifepark?ta Çocuk Şenliği

Abone Ol

Şehrin en yeşil etkinlik alanı Lifepark'ta bu sene üçüncüsü yapılan Mini Şenlik, binlerce çocuğun katılımıyla 26 Nisan, Pazar günü gerçekleşti.

Şehrin en yeşil etkinlik alanı Lifepark'ta bu sene üçüncüsü yapılan Mini Şenlik, binlerce çocuğun katılımıyla 26 Nisan, Pazar günü gerçekleşti. Sabah saat 10: 00'da başlayan etkinlik Okyanus Kolejlerinin ana sponsorluğunda gerçekleşti. Akşam saat 18: 00'e kadar süren Mini Şenlik'te en çok ilgiyi çocukların sevgilisi Caillou'nun konseri çekti. Gün boyu sahnede çocuk tiyatro oyunları, kukla gösterileri izlendi. Mini Şenlik'in en hayrete düşüren gösterisi ise İllüzyon Show oldu. Okyanus Koleji Sanatçı Öğrencileri'nin konseri ise büyük alkış topladı.

Çocuklar için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Mini Şenlik etkinliğinde çocuk oyun alanları, şişme oyuncaklar dışında, sürpriz gösteriler, atölyeler ve yarışmalar düzenlendi. Lifepark'ta baharın, temiz havanın ve ormanın tadını çocuklarla beraber aileler de çıkardı.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title