Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişine bıyık çizip küfürlü ifadeler yazan lise öğrencisi tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de seçim propagandası kampanyası kapsamında asılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişine bıyık çizip küfürlü ifadeler yazması nedeniyle gözaltına alınan 16 yaşındaki lise öğrencisi hakim karşısına çıktı. Lise öğrencisi, "kamu görevlisine hakaret" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimi dolayısıyla yapılan propaganda çalışmaları kapsamında Mersin'de cadde ve sokaklara asılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim afişindeki fotoğrafına bıyık çizilip küfürlü ifadeler yazıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Yapılan çalışma kapsamında çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri 16 yaşındaki ismi açıklanmayan lise öğrencisini gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli, "kamu görevlisine hakaret' ve "cumhurbaşkanına hakaret' suçlarından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Recep Tayyip Erdoğan Mersin Hakim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Synan Glc:

Çok iyi ya. Adalet geç de olsa tecelli etmeye başlıyor

Yanıtla717
girilmez:

terbiyesizliğe lüzüm yok

Yanıtla1112
Sami Köylü:

Ağacı yaşken edeceksin. Çok iyi olmuş.

Yanıtla812
sade vatandaş:

16 yaşındaki bir çocuğu tutuklayıp hapse atmak bunun bahanesi olmaz bu toplumun büyük bir kesiminde infiale sebep olur insanları korkutarak sindiremezsiniz saygı görmek isteyen adil ve şevkatli olur ben burda bunun kırıntısını bile göremiyorum kimsenin çocuğunu sudan sebeplerle hapse atmazsınız

Yanıtla01
Musti40 :

Çocuk işi, ne cezacı, kulağı çekilebilir, fakat özgürlük demokratik haktır, ben bir Reis hayranı olarak bu eylemi beğenmedim

Yanıtla00
ilhan:

hakaret etmeyin, saygı duyacaksınız, sevmek zorunda değilsiniz, arkadaşınıza, çevrenizdeki insanlara da hakaret etmeyin, ne gerek var, küfür edince adam olunmuyor

Yanıtla00
Ahmet Gündoğdu:

gayet guzel olmus,cocuk yasta ne oldugunu bılmıyor ama kınle beslenıyor,aynısını sayın devletım bazı sanatcı bozuntuları ıcınde yapsa.

Yanıtla00
Kuzgun:

Daha hayatın %1ini görmeden %52nin oyunu alan devletin başıyla dalga geçeceksin üstüne birde küfür edeceksin.Ne güzelsin be İstanbul.

Yanıtla00
mahalle sakini:

Okullar terörist üretiyor kırmızı alarm veriyor Reis artık son raddeye geldi ordu/adalet/eğitim sistemi 1. derece önceliklidir acil müdahale edilmesi gerekiyor.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title