Haberler

Liseli Oya, Eşarbıyla Kendini Astı

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Oya Doğan, kaldığı öğrenci pansiyonunun merdiven boşluğunda eşarbıyla kendini asarak yaşamına son verdi.

Ağrı'da lise öğrencisi 17 yaşındaki Oya Doğan, kaldığı öğrenci pansiyonunun merdiven boşluğunda eşarbıyla kendini asarak intihar etti.

EŞARBIYLA KENDİNİ ASTI

Olay, Yavuz Mahallesi Erzurum Caddesi üzerindeki Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonunda meydana geldi. Lise 11'inci sınıf öğrencisi Oya Doğan, iddiaya göre ailevi ve psikolojik sorunları nedeniyle dün gece öğrenci pansiyonunun merdiven boşluğunda demire bağladığı eşarbına kendini astı.

CESEDİNİ ARKADAŞLARI BULDU

Doğan'ın cansız bedeni, sabah saatlerinde okul arkadaşları ve aynı pansiyonda kalan arkadaşları tarafından görüldü. Doğan'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Devlet Hastanesine morguna gönderildi. Oya Doğan'ın genç yaşta hayatına son vermesi ailesi ve arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oya Doğan 3-sayfa Erzurum Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Derya:

Yine mi Adana . . .

Yanıtla5084
LLLLLLLLLLL:

ADANA DEĞİL AĞRI

147
akpliMobil-ANDROID:

gozunuze sinek batsa akpden bileceksiniz

Yanıtla1418
Genclik:

Allah a siginin ve guvenin allah kimseyi riziksiz, kismetsiz birakmaz.

Yanıtla227
Orkun:

Arkadaşlar piskolojik durum çok zor ben tam yirmi senedir çekiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı bir çokkez intiharı düşündüm ve hala düşünüyorum.

Yanıtla222
La mekan:

Sevgisizlik genclerimizi olume surukluyor.Bazi anne bebalar internetle fazla mesgul olmaktan cocuklara ilgi alaka sevgi veremiyorlar. Birde TV. deki dizilere takildilarmi tamam..Oyle anne taniyorumki dizi bagimlisi olmus. Cocugunu gelip okuldan bile almaz .Cocuklar sevgisiz bir dunyada yasiyor onlara bol bol sevgi verin. ..

Yanıtla015
gaziantep:

yakında bende intihar edecem bulanımdayım

Yanıtla59
berat:

üzüldük oya ya

Yanıtla014
Gulcan:

Kurtulmus bu pis dunya dan

Yanıtla77
Dokunmatik:

Yinemi öğretmeni taciz etmiş bunlar ne biçim öğretmen ya

Yanıtla103
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title