Haberler

Longchamp'dan Sonbahar'a Eğlenceli Bir Merhaba

Güncelleme:
Abone Ol

Longchamp, 2014 Sonbahar sezonu için yine şık ve eğlenceli bir reklam kampanyası hazırladı.

Longchamp'ın yüzü dünyaca ünlü stil ikonu Alexa Chung, yeni reklam kampanyasında başrolü markanın bu yıl 20. yaşını kutlayan ikonik çantası Le Pliage'dan esinlenerek tasarlanan modeli Le Pliage Heritage ile paylaşıyor.

Dinamik ve kozmopolitan Longchamp kadınının cazibesini yansıtan reklam çekimleri, Vivien Nehri yakınlarındaki 18. yy Fransız mimarisinin eşsiz örneklerinden Chateau des Ormes'de gerçekleşti. Alexa Chung'ın rahat ve rock roll tavırlarının tarihsel dokuyla özdeşleştiği kampanyanın fotoğrafları ünlü fotoğrafçı Max Vadukul imzasını taşırken, yönetmenliğini ise Jean-François Julian yaptı.

www.longchamp.com ve sosyal medyada 9 Eylül 2014 tarihi itibariyle gösterilmeye başlanacak reklam filminin, müzisyen Christine and The Queens tarafından hazırlanan 'Wandering Lovers' isimli sound-track'inin yeni sezonda ilgi odağı olması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören 'Two Loves Have I, My Handbag and Paris' isimli karikatürize çizimlerinin yaratıcısı Fabienne Legrand da kampanya çekimlerine katılarak, kamera arkasını esprili beş farklı çizim ile yorumladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alexa Chung Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title