Haberler

Los Angelas'ta Türk Filmleri Rüzgârı!

Güncelleme:
Abone Ol

Amerikan ve birçok Dünya televizyonlarında Türk filmleri rüzgârı esecek. Los Angeles'te 80 ülkenin katıldığı AFM 'e Türkiye adına katılan ünlü sinemacılar Hakan ve Nur Türkşen çifti Türkiye'ye döndü.

Amerika'da herkese Türkiye'yi anlattık diyen Türkşen çifti; 'Türk sinemasına yoğun bir ilgi vardı. Bizde şimdiden 10 'a yakın Türk filmi seçildi ABD'ye, Çin'e, Norveç'e ve Hindistan'a satılmak üzere görüşmeler sürüyor.

AMERİKAN VE DÜNYA TELEVİZYONLARINDA TÜRK FİLMLERİ RÜZGARI ESECEK!

Bunun daha devamı da gelecek. Seçilen filmler arasında Türkiye'nin Oscar adayı Kalandar Soğuğu, Emre Altuğ'un oynadığı Mezarcı filmi, Hakan Türkşen'in oynadığı Meleklerin Mucizesi, Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın oynadığı Rüzgarın Hatıraları, Birol Güven'in yönetmenliğini yaptığı Pamuk Prens, Mandıra Filozofu, Ömer Uğur'un yönetmenliğindeki Guruldayan Kalpler, Ragga Oktay'ı oynadığı MC Dandik ve Uygur Öztürk imzalı Beyaz Balina gibi filmler yer alıyor' diye konuştular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Norveç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title