Haberler

Lösemiyi yenen genç hemşire, koronavirüse yenik düştü

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da bir Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan 28 yaşındaki hemşire Yasemin Çolak'ın hikayesi yürek burktu. Bir süre önce lösemi hastalığını atlatan genç hemşire 15 gün önce yakalandığı koronavirüse karşı vermiş olduğu mücadeleye yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Bir süredir savaştığı lösemiyi atlatan ve Batman'ın Sason ilçesinde 3 yıldır Sason Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan 28 yaşındaki Yasemin Çolak, 15 gün önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle Ankara'da tedavi görüyordu. Hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybeden genç hemşire dün gece yaşamını yitirdi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Genç hemşirenin yaşamını yitirmesi sonrasında açıklama yapan Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, "Sason halkına yıllarca hizmet verip, herkesin gönlünde yer eden, lösemi hastalığı tedavisini şifayla bitiren hemşire kardeşimiz Yasemin Çolak'ı ne yazık ki Kovid-19 enfeksiyonu nedeniyle kaybettik. Eşine, çocuklarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yasemin Çolak Sason Genç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Hemşire:

Allah rahmet eylesin ?? geride kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla224
Sahin cofkun:

Allah rahmet etsin

00
volkan keleş:

üzüldüm ailesi adına, bu kadın yüksek risk grubunda ve riskli alanda çalıştırmışlar. Bu duyarsızlığı ve iş bilmezliği yapan yöneticiler hala piskince açıklama yapmış inşallah tez zamanda onlarında başına gelir hain insanlar

Yanıtla021
Sözde sağlıkçı:

Sağlıkçıya covid raporu bile 7 gün 7!! Yanlış duymadınız 7! Bu hastalığı 7 günde atlatan bir babayiğit ben tanımadım sağlıkçı gebersin kimin umrunda

Yanıtla510
Barış:

Devletimizin bu gibi kritik durumdaki sağlık çalışanlarına ücretli, maaş kesintisiz izin vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekil maalesef bile bile lades oluyor. Allah sevdiklerine sabır versin. Tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.

Yanıtla68
Aaaa:

Allah rahmet eylesin nurlar içinde yat MUHAMMED.E KOMŞU OL Ben şu an covid 19 hastasıyım devletimiz sadece ilacı verip gidiyor hastalar nasıl diye içeri bile giren yok astronot gibi giyinik oldukları halde izole yok aradım devletin böyle bir hizmeti yok denildi telefonda biz kendi kendimizi izole ediyoruz yok böyle bir şey halimiz yok çatal tutmaya devletin yaptığına bakın izolenizi yapın diyor göz göre göre ölüm bu

00
Birisi:

Sağlıkcının hakkını yediniz ödeyemediniz unutmayın agalar bastığınız toprağın birde altı var hepimiz orada buluşacağız ve orada terazi şaşmaz emin olun.

Yanıtla110
Deniz:

Aynen

01
Pınar:

Cenabı Allah''tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömür versin başınız sağolsun

Yanıtla37
Bafra:

Allah rahmet eylesin

03
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title