Haberler

Lozan Barış Konferansı ve Antlaşması'nın Yıldönümü

Güncelleme:
Abone Ol

Lozan Barış Konferansı ve Antlaşması'nın 90. Yıldönümünü anmak için buluşuyoruz.

Lozan Barış Antlaşması'nın 90. yılı nedeniyle İnönü Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Adalar Belediyesi ve Adalar Vakfı'nın birlikte gerçekleştirdiği anma töreni 24 Temmuz Çarşamba günü 18:30 – 20:30 saatleri arasında Heybeliada, İnönü Evi ve Müzesi'nde gerçekleştirilecek.

İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, Adalar Belediyesi Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu ve Adalar Vakfı Başkanı Halim Bulutoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başlayacak olan tören "90. Yılında Lozan" konulu panelle devam edecektir.

Panelde İsmet İnönü'nün torunu CHP İstanbul Milletvekili Gülsün Bilgehan, İsmet Paşa'nın ve eşinin Lozan'la ilgili anılarını paylaşacak. ÇYDD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özmen'in konuşmasından sonra ÇYDD Gençlik Birimi öğrencilerinden Hava Alparslan Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar ve gençlerin geleceğin Türkiye'si için beklentileri ile ilgili açıklamalarda bulunacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adalar Belediyesi İsmet İnönü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title