Haberler

Lübnan'daki Suriyeli Sığınmacıların "Buruk Ramazanı"

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Lübnan'ın Akkar beldesindeki sığınma kampı- Akkar'daki sığınma kampından yaşayan Suriyeliler- Suriyeli sığınmacı 65 yaşındaki Mina Avaz ile röportaj- Sığınma kampından yaşayan Suriyeli çocuklar- Suriyeli sığınmacı Meryem Fadl ile röportaj- Suriyeli sığınmacı Adnan el-Kenc ile röportaj- Akkar'daki sığınma kampından detay planlar Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak komşu ülkelere sığınan Suriyeliler, bir ramazan ayına daha "buruk" girdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Lübnan'ın Akkar beldesindeki sığınma kampı- Akkar'daki sığınma kampından yaşayan Suriyeliler- Suriyeli sığınmacı 65 yaşındaki Mina Avaz ile röportaj- Sığınma kampından yaşayan Suriyeli çocuklar- Suriyeli sığınmacı Meryem Fadl ile röportaj- Suriyeli sığınmacı Adnan el-Kenc ile röportaj- Akkar'daki sığınma kampından detay planlar Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak komşu ülkelere sığınan Suriyeliler, bir ramazan ayına daha "buruk" girdi. Lübnan'ın Akkar beldesindeki sığınma kampında kalan Suriyeliler, 5 yıl öncesine kadar ülkelerinde aileleriyle geçirdikleri mübarek ayı hatırlayarak, bir daha o günlere dönememenin korkusunu yaşıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Lübnan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title