Haberler

Maç Oynanırken Paraşütle Sahaya İndi

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari Zap Spor ile Yeni Diyarbakır Spor maçında maç sürerken sahaya bir vatandaş yamaç paraşütüyle iniş yaptı.

Hakkari'de bugün oynanan Hakkari Zap Spor ile Yeni Diyarbakır Spor maçında maç sürerken sahaya bir vatandaş yamaç paraşütüyle iniş yaptı. Seyircisiz oynanan maçta futbolcuların şaşkın bakışları arasında sahanın ortasına inen paraşütçü saha görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Hakkari Zap Spor ile Yeni Diyarbakır Spor takımı Hakkari Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Hakkarispor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta ilginç bir gelişme yaşandı. Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıktaki Berçelan Yaylası'ndan yamaç paraşütüyle havalanan Hasan Tur isimli vatandaş, maç devam ederken sahanın ortasına indi. Futbolcular ve hakemin şaşkın bakışları arasında sahaya inen Tur, bir süre saha görevlileriyle tartıştıktan sonra dışarı çıkarıldı. Tur, iniş yapabileceği tek nokta olarak burayı tespit ettiğini belirtirken, hakem kısa süreliğine maçı durdurdu. Paraşütçünün dışarı çıkmasının ardından başlayan maçta Yeni Diyarbakır Spor'a 3-0 mağlup olan Hakkari Zap Spor'un Teknik Direktörü Teknik Direktör Mecit Tekin, maç sonrası yaptığı açıklamada takıma sahip çıkmadığını iddia ettiği Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nu istifaya çağırdı. Teknik Direktör Tekin,"Mağlubiyetin sebebi ne ben nede futbolcularım değil. Bize sahip çıkmayan vali ve belediye başkanıdır. Buradaki bir takıma gençlere sahip çıkmıyorlarsa istifa edip gitsinler "dedi.

Bu arara maç sonrası saha dışında bekleyen bazı çocukların polise taş atması sonrası kısa süreli olaylar yaşandı. Polis kendisine taş atan çocukları gaz bombasıyla dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecit Tekin Diyarbakır Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title