Haberler

Mahalle sakinleri caniyi anlattı: Olay günü fırına uğrayıp 'Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?' diye sordu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i canice katleden Semih Çelik'in ikamet ettiği mahallenin sakinleri dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik'in sessiz bir hayat sürdüğünü, kimseyle iletişim kurmadığını, selam dahi vermediğini belirten mahalle sakinleri olay günü evden çıkarken sokağın karşısındaki fırına uğrayarak "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" diye sorduğunu aktardı.

İstanbul Fatih'te önceki gün Türkiye'yi ayağa kaldıran bir olay yaşandı. Fatih'te cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) yarım saat arayla katletti. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

MAHALLE SAKİNLERİ KONUŞTU

Yaşanan olay Türkiye'yi ayağa kaldırırken cani Semih Çelik'in mahalle sakinleri dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Önceden Fatih'te oturan, 2018 yılında Eyüpsultan'da çıkmaz sokaktaki 5 katlı bir evin 2. katına taşınan Çelik'in Fatih'teki bağlarını hiç koparmadığı ve vaktini eski yaşadığı yerde geçirdiği öğrenildi.

Mahalle sakinleri caniyi anlattı: Olay günü fırına uğrayıp 'Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?' diye sordu

"ARADA SIRADA YÜZÜNÜ GÖRÜRDÜK"

6 yıldır oturduğu semtin ne berberi ne emlakçısı ne de sokağın tek fırıncısıyla sohbet ettiği öğrenilen cani için mahalle esnafı "Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi" dedi.

OLAY GÜNÜ FIRINA UĞRAMIŞ

Mahallelinin anlattığına göre, olay günü evden çıkan Semih Çelik, sokağın karşısındaki fırına uğruyor ve orada kıyafetlerini göstererek, "Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?" diyor. Daha sonra ayrılıyor.

"KIZ ARKADAŞIM GELECEK KAHVALTI YAPACAĞIZ" DEMİŞ

Hürriyet'te yer alan habere göre Semih Çelik'in sokağında emlakçılık yapan bir şahıs ise "Bizim mahallemiz köy gibidir, herkes birbirini tanır. Ancak biz, kendisini ve babasını tanımıyoruz. Çok az görürdük. Hele annesini hiç bilmiyoruz, sanırım Ankara'da kalıyormuş. Olay günü sabah babasıyla konuşuyor, babasına 'Kız arkadaşım gelecek, kahvaltı yapacağız' diyor. Babası da evden çıkıyor. Sonra öğreniyoruz ki çocuk iki kişiyi öldürmüş. Kasap olduğunu duyduk ama nerede bir şey bilmiyoruz" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Semih Çelik İstanbul Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

XYZ:

Sularda cok olay oluyor, neden kamera koyulmuyor? Neden onlemler alinmiyor? Yurt disinda kaleye tirmanicaz diye para oduyoruz, tek gecisten veriyorlar. Bizim surlar kaleler ayyas ve katil yatagi. Tarihimizi koruyamiyoruz, insanimizi nasil koruyalim? Orada bir cinayet isleniyor, kesilip biciliyor, saatlerce kimse duymuyor, gurmuyor mu? 20 milyonluk sehirde kimsenin bunlari gormemesi ilginc degil mi?

Yanıtla10401
XYZ:

Surlar turistik olacagina, ayyas yuvasi diye bir insan gidemiyor. Ben sahsen 45 yillik Istanbul' luyum, bir kez cikmadim, cikamadim. Bu vesile ile surlara el atilmasi gerekir. Birbirini yapanlar, ayyaşlar, katiller, sokakta yatanlardan kurtarin surlari, kaleleri. Istanbul' a ihanetinizi durdurun artik. Istanbul' luyuz diye ovunurken once saygi duyup koruyun. Oy gozuyle bakmayin.

Yanıtla9237
MIHTAR:

Es kaza bir cami veya kuran kursuna bir defa dahi yolu düşmüş olsaydı, malum tayfanın koparacağı yaygarayı tahmin edebiliyorsunuz. Babasına kız arkadaşım gelecek kahvaltı yapacağız diyor, baba evi terkedip boş evi iki gence bırakıyor. İşte malum tayfanın bu normalleşmiş çrpık yaşam tarzı, bu tür olayların ve bütün kötülüklerin ana kaynağı.

Yanıtla60151
Savas Ozturk:

Daha fazla haber yapmayın şu ergeni

Yanıtla18158
Kemal Aslan:

Bu cocugu linc edeceginize kendinizi bir sorgulayin bu cocuklarimiz neden bu hale geldi cocuklarimizin geleceklerini caliyorlar buda psikolojik sorunlarida beraber getiriyor linc kampanyasi yapacaginiza sorunlarin cozumlerine odaklanalim...

Yanıtla3892
Sihirbazın Çırağı:

İki büyük hata yapıldı. Birincisi olayı gerçek gündemleri örtbas edercesine tüm ayrıntılarıyla gelişme gelişme yayınlattınız ve potansiyeli olan diğer emsal-u akranlarına cesaret ve başlama gücü vermiş oldunuz. İkinci hatanız MK-Ultra gibi projeler ışığında bu gibi Canilerin, normal yaşam sürmesi kasten engelleniyor ve kasten bile isteye toplum karşısına imajlar vermek için kurgusal eylemler neden yaptırılamasın. Garipoğlu Cem'in kabrinin açılması ertesine eyleme geçilmesi sizce tesadüf mü ?

Yanıtla21106
Mert Kalyoncu:

Cem Garipoğlu'nu magazin yıldızı haline getirdiniz. Mezarının açıldığı gün, onunkine benzer bir cinayet işlendi. Bu ruh hastasını da magazin figürü haline getiriyor medya.. Ki buna özenen başka sefil yaratıklar türesin diye herhalde.

Yanıtla5101
Sessiz ciglik:

Laiklik modeli bizim ülkede tutmaz. Sistemin verdigi catlakliklar gun gectikce derinlesiyor. Yanlis anlaşılmasın burada herhangi parti veya ideolojiyi savunmuyorum. Bizim toplum olmak dahil ortadoguluyu hapis veya para cezalarıyla korkutamazsıniz. Bu avrupada isler ama bizde işlemiyor ve islemeyecek.

Yanıtla2526
Can:

Tutucu bir semt, burada yetişmesi iyi bir şey.

Yanıtla247
Ali Tokgönül:

Yani bir şeyi yakaladınız mı cılkını çıkarıyorsunuz . Bir psikolog çıkartıp ta ailelere çocuklarının davranışlarını takip edin , şöyle , şöyle durumlarda bunları yapmanız lazım dedirtmiyorsunuz . Anca evinde şu bulundu , sura çıktı atladı iki kızı hunharca katletti ...

Yanıtla225
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title